Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Krti

Cena dogovor

Jednom se kupuje, trajno štiti od krtica i sličnih podzemnih štetočina.
Ova dvogodišnja biljka izuzetno je efikasna za zaštitu površina za sadnju mladih sadnica-bašta, travnjak , krompirište....ja je koristim za zaštitu bilja u plasteniku i proizvodim je u plasteniku.
Krtičarka se oddavnina koristi u narodnoj medicini као otrov, antiseptik, i purgativ odnosno kao narodni lek za kancer, kurje oči i bradavice. Jako je otporna na toplotu i hladnoću - mraz, i ne zahteva nikakve posebne uslove osim redovnog zalivanja.
Ja je prodajem već odgajenu raznih veličina, u saksijama, Ovako isporučena biljka naredne godine cveta i donosi semenke iz kojih se rađaju nove biljke, što znači da kupovinom ovakve biljke vi iduće jeseni imate semenke za ceo komšiluk i uz malo umešnosti sledećeg proleća pregršt novih Krtičarki.
Jedini prirodni spas od krtica na planeti ( u Amrici jedna semenka košta oko 5$) je Krtičarka koja štetočine svojim mirisom iritira i otera, a ako pojede njen otrovni koren krtica gine. Preporuka u najjefikasnija zaštita je kada na sve četri srane površine koju štitite zasadite po jednu stabljiku. Moguć dogovor sa onima koji hoće da se bave uzgojem.
Cena saksije u zavisnosti od veličine biljke od 250 do 600 dinara + troškovi transporta, mada imam i ogromne biljke po ceni od 20-50E.
Plaćanje pouzećem
Isporuka Post express
Kontakt mejlom emilkost@gmail.com ili SMS-om na 0649057888
PS Povoljno i za mene i za Vas je isporuka bez saksija zbog transporta uz garantovano prihvatanje biljke podloge na kojoj se sadi. Slikam pre slanja i ukoliko nije to to nemorate preuzeti,




Reklame