Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem zemljiste Knjazevac

50 eur

Gradjevinsko      Površina placa 6 ara

Na prodaju placevi na Staroj planini .Na prodaju više , , legalizovanih , , i ucrtanih placeva (cepanih na parcele od 6 ara) preko puta Prve Srpske Gondole i novog Hotele (Falkenstajner ****) na Jabučkom ravništu.

Svi placevi su uredno ucrtani sa dozvoljenom gradnjom (turističkih objekata) i bez tereta(hipoteke, kredita i sl), vlasništvo 1/1. Sve parcele od pre par meseci su dobile priklučak na struju i kanalizaciju … . i ovo su jedine parcele (za razliku od sličnih , , nelegalnih ” ponuda ) pored hotela koje su legalno dobile priključke i nalaze se ucrtane u Planu detaljne regulacije 1a Faze razvoja Turističkih kapaciteta na Jabučkom ravništu na Staroj planini. Sve dotične parcele (za razliku od nelegalnih koje se vode kao livade (otud je i cena jeftinija) sa zabranom gradnje jer nisu u skladu sa projektom i Generalnim urbanističkim planom) imaju izlaz sa gornje i donje strane na raskrsnice koje prolaze kroz Ski centar i samih parcela, te ste kao vlasnik potpuno nezavisni od komšija i susednih parcela pri ulasku i izlasku sa placa i svog objekta.

Svi placevi su u gradskom gradjevinskom području (gde je dozvoljena gradnja)) i svaki plac ima svoj broj parcele. Placevi se nalaze u neposredoj blizini gondole (30 m) i Hotela “ Falkenstajner Stara planina” – 50 metara. Ovo su jedini placevi na Jabučkom ravnistu u blizini gondole i hotela na kojima je dozvoljea gradnja. Svi ostali placevi i objekti su nelegalni sa izdatim dozvolama za uklanjanje i rušenje). Plan detaljne regulacije 1A faze razvoja urističkog rizorta Jabučko ravnište.

Ozbiljnim kupcima Na zahtev šaljemo kompletnu plansku dokumentaciju (elaborat o cepanju, izgradnji i planom detaljne regulacije, posedovni list i sl. . )

Cena placeva je 50 evra po m/2 (5000 evra /ar)

Kontakt telefon 065 20 22 117




Reklame