Dodaj oglas

Pretraga oglasa


Infracrveni ic iluminator ir 850nm i 940nm akcija

4200 din

Infracrveni IC iluminatori IR 850nm i 940nm illuminator AKCIJA

-- To su InfraCrveni (iluminatori) koje se uglavnom koriste za nocni lov. Svim generacijama nocnih optika bez ovih iluminatora od 850nm i 940nm je nezamisliva jer optika je zaslepljena, slaba i ogranicena. Dodavanjem ovih IC-iluminatora dobijate znatno jasniju sliku i videti iz daleka svetlost oka zivotinja u potpunom mraku.

-- Zbog cega kupiti skupe iluminatore za 70-90eura ili vise, kada za ove moje iluminatore garantujem da su bolji i snazniji nego 90% fabrickih-skupljih iluminatora, a imaju preciznu frekvenciju od 850nm. i 940nm. To mi kazu i lovci koji su iznenadjeni sa mojim iluminatorima testirajuci ih po mracnim sumama i na zivotinje. Naravno to dosta zavisi i od kvalitet vase optike i ocitavanje vase Katode. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo od nih da moj iluminator od 850nm ne primete divlje svinje,ali kada su upalili fabricke-skupe iluminatore odmah svinje ih detektovale. Za 940nm. nih apsolutno niko ne vide kada su upaljeni.

--Inace moji iluminatori koriste snazne i veoma kvalitetne diode sa dobrim hladjenjem, i stabilnim naponom. Za neke jace iluminatore od ovih nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se mnogo vise, a ni veci domet. Za ovih par meseci skoro svaki dan imam isporuke ovih iluminatora, a takodje moje iluminatore kupuju ljudi iz Bosne, Hrvatske i Rumunije.… i prepoznatlivi su po (crno-crvene) za 850nm i (crno-plave) za 940nm.

--IC -luminator je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku i samo jedan mod rada sto je extra stvar za ovu namenu sa dioptrijom od stakla debljine 3mm. tako da njemu ne treba nista podesiti jer snop svetla ne vraca u oci. Takodje ima takticki prekidac pojacan da ne moze da se otkine. Ima kvalitetnu Samsung-punjivu bateriju, automatski-punjac sa kvalitetnim kablom od 1m. Ceo iluminator je pojacan i hermeticki zatvoren tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa a ni voda, i sa dobrim rukovanjem i ako ga cuvate ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

–I da dodam,ovi moji iluminatori su mnogo bolji nego bilo koje laserske iluminatore. Zato sto laser ima veoma uzak snop svetlosti da bi imao veci domet. Zivotinje to vide svaki put kad se upali laser i pobegnu (koliko god nanometara on imao) i to je sigurno tako.

-U kompletu ide IC-iluminator sa taktickim prekidacem, punjac, baterija, kozna futrola i nosac, sve to za samo 4200din..
Srecan lov!


Moj e-mail: opticumxoro@gmail.com
Reklame