Dodaj oglas

Pretraga oglasa


Infracrveni ic iluminator 850nm ir illuminator akcija

4200 din

Infracrveni IC iluminator 850nm IR illuminator AKCIJA

--To su InfraCrveni (iluminatori) koje uglavnom se koristi za nocni lov. Ovi IC-iluminatori od 850nm mogu koristiti apsolutno sve generacije nocnih optika pocev od najstarije 1-generacije pa do digitalnih. Sve generacije nocnih optika bez ovih iluminatora su nezamislive jer optika je zaslepljena, slaba i ogranicena. Dodavanjem ovih IC-iluminatora dobicete znatno jasniju sliku i videti iz daleka svetlost oka zivotinja jasno u potpunom mraku. Ovaj iluminator-850nm je najjaci iluminator ikada testiran,isproban i koriscen. On koristi InfraCrveni zrak, zato uopste ne osvetljava golim okom, pa moze se posmatrati jedino preko nocne optike..

--Zbog cega kupiti skupe iluminatore za 70-90eura ili vise, kada za ove 850nm garantujem da su bolji i snazniji nego 90% fabrickih-skupljih iluminatora sa tacnom preciznom frekvencijom od 850nm. To mi kazu i lovci koji su iznenadjeni sa mojim iluminatorima testirajuci ih po mracnim sumama i zivotinje. Naravno to dosta zavisi od kvalitet vase optike i ocitavanju vase Katode. Merili su daljinomerom i nekoliko nih su mi rekli da dobacuje cak i malo preko 300m. bez problema i ne vraca im snop svetla u oci. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo od nih da moj iluminator od 850nm ne primete zivotinje u sumi cak ni divlje svinje, ali kada su upalili fabricke-skupe iluminatore odmah svinje ih detektovale.

--Inace moji iluminatori koriste snazne i veoma kvalitetne diode sa dobrim hladjenjem, i stabilnim naponom. Za neke jos jace iluminatore od ovih nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se mnogo vise, a ni veci domet. Ako ima malo magle ni jedan IC-iluminator se nece videti. Za ovih par meseci skoro svaki dan imam isporuke ovih iluminatora a takodje moje iluminatore kupuju ljudi iz Bosne, Hrvatske i Rumunije.

--IC-iluminator je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku i samo jedan mod rada sto je extra stvar za ovu namenu sa dioptrijom od stakla debljine 3mm. tako da njemu ne treba nista podesiti jer snop svetla ne vraca u oci. Takodje ima takticki prekidac pojacan da ne moze da se otkine. Ima kvalitetnu Samsung-punjivu bateriju, takodje i automatski-punjac sa kvalitetan kablom od 1m. Ceo iluminator je pojacan i hermeticki zatvoren tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, i sa dobrim rukovanjem i ako ga cuvate ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

--I da dodam,ovi moji iluminatori su mnogo bolji nego bilo koje laserske iluminatore. Zato sto Laser ima veoma uzak snop svetlosti da bi imao veci domet. Zivotinje to vide svaki put kad se upali Laser i pobegnu (koliko god nanometara on imao) i to je sigurno tako, dok ove moje iluminatore zivotinje ih uopste ne primete.

-U kompletu ide IC-iluminator sa taktickim prekidacem, punjac, baterija, kozna futrola i nosac a sve to za samo 4200din.

Srecan lov!
Moj e-mail: opticumxoro@gmail.com
Reklame