Dodaj oglas

Pretraga oglasa


Infracrveni ic x76 iluminator 850nm ir illuminator za lovce

4200 din

Infracrveni IC X76 iluminator 850nm IR illuminator za LOVCE

- To je InfraCrveni (iluminator) koji se koristi za nocni lov. IC-X76 od 850nm mogu koristiti apsolutno sve generacije nocnih optika pocev od najstarije 1-generacije pa do najnovije digitalne. Svim generacijama nocnih optika bez ovih X76-iluminatora je nezamisliva jer optika je zaslepljena, slaba i ogranicena. Neke nocne optike vec imaju svoje-iluminatore ali ti iluminatori su veoma slabi tako da svi moraju dodati snazan iluminator da bi to mogao lepo i po mraku osvetliti iz daleka i tacno detektovati mete. Tako da sa X76 iluminatorom dobijate znatno jasniju sliku i pratiti svetlost oka zivotinja iz daleka. Iznenadicete se koliko daleko mozete videti IC-snop sa ovim iluminatorom.

-Zasto kupiti druge, toliko skupe iluminatore kada ove X76 su bolji i snazniji nego 90% fabrickih, skupljih a da ne pominjem kineske iluminatore itd. To mi kazu lovci koji su iznenadjeni sa mojim IC-X76 testirajuci ih po mracnim sumama i zivotinje. Naravno to dosta zavisi od vase Katode i kvalitet vase optike. Nekoliko lovaca su mi rekli da dobacuje i preko 300m. sto je za mene jako velika stvar. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo da je jaci od PULSAR-805, ATN-850 kao i sve YUKON iluminatore. Barem su to probali i potvrdili lovci na terenu. LASERE ne preporucujem kupiti jer svaka zivotinja ce ga odmah detektovati.

- Moji X76 koriste snazne i veoma kvalitetne emitere sa dobrim hladjenjem, stabilan napon i smatraju medju najsnaznijim IC-iluminatorima. Za neke jace iluminatore od ovih nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se veci domet. Do sada IC-X76 sam prodavao po celoj Srbiji, kao i u Bosnu, Hrvatskoj i Rumuniji.

-IC-iluminator X76 je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku sa Extra-Clear staklom pa snop svetla ne vraca u oci. Takodje ima takticki (tihi) prekidac pojacan da ne moze da se otkine. Ima kvalitetnu Samsung punjivu bateriju sa zastitom i prepravljen automatski punjac. U IC-X76 ubacen je termo lepak i kvalitetne gumice tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, a sa dobrim rukovanjem ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

-U taktickom prekidacu se nalazi sitna diodica plave boje od samo 0.2mA koja stalno sija, pokazuje ispravnost i spremnost koriscenja iluminatora. Ako izgubite iluminator negde po mracnoj sumi , sa tom diodom mozete ga lakse pronaci sledeci put kada idete u lov, ili ce ga naci neko od vasih kolega. : )

-Komplet IC-X76 sadrzi: lampa-850nm, takticki prekidac, punjac, baterija, kozna futrola i nosac , a sve to za samo 4200din.

Srecan lov!

Moj e-mail: opticumxoro@gmail. com
Reklame