Dodaj oglas

Pretraga oglasa


Infracrveni ic x76 iluminator 940nm ir illuminator za lov

4200 din

Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR illuminator za LOV

-- To je InfraCrveni (iluminator) koji se koristi za nocni lov. IC-X76 od 940nm mogu koristiti malo novije generacijepa do najnovije digitalne optike. Svim generacijama nocnih optika bez ovih X76-iluminatora je nezamisliva jer optika je zaslepljena, slaba i ogranicena. Neke nocne optike vec imaju svoje-iluminatore ali ti iluminatori su veoma slabi tako da svi moraju dodati snazan iluminator da bi to mogao lepo i po mraku osvetliti iz daleka i tacno detektovati mete. Tako da sa X76 iluminatorom dobijate znatno jasniju sliku i pratiti svetlost oka zivotinja u mraku.
- Treba pogledati frekvenciju na vasu optiku jer ako vasa katoda podrzava do 940nm onda cete videti ovaj IC-iluminator mnogo dalje, bolje i jasnije. . Ali ja preporucujem 940nm, samo onima koji imaju digitalnu optiku.

- Ovaj iluminator IC X76 od 940nm je takodje snazan kao i 850nm ali frekvencija od 940nm se vidi 3x slabije nego 850nm. Zato sto ova frekvencija je potpuno neprimetna za sva ziva bica pa to je i njen prednost , ali zato se i slabije vide negde do 100metara, ali to dosta zavisi i od kvalitet vase optike.
- Moji X76 940nm koriste snazne i veoma kvalitetne emitere sa dobrim hladjenjem, stabilan napon i smatraju medju najsnaznijim IC-iluminatorima sa tom frekvencijom. Zasto kupiti druge, toliko skupe iluminatore kada ovi X76 iluminatori su bolji i snazniji nego 90% fabrickih, skupljih a da ne pominjem kineske iluminatore itd. To mi kazu lovci koji su iznenadjeni sa mojim IC-X76 testirajuci ih po mracnim sumama i zivotinje. Za neke jace iluminatore od ovih nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se veci domet. Do sada IC-X76 sam prodavao po celoj Srbiji, kao i u Bosnu, Hrvatskoj i Rumuniji.

-IC-iluminator X76 je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku sa Extra-Clear staklom pa snop svetla ne vraca u oci. Takodje ima takticki (tihi) prekidac pojacan da ne moze da se otkine. Ima kvalitetnu Samsung punjivu bateriju sa zastitom i prepravljen automatski punjac. U IC-X76 ubacen je termo lepak i kvalitetne gumice tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, a sa dobrim rukovanjem ovaj iluminator ce vam dugo trajati.
-U taktickom prekidacu se nalazi sitna diodica plave boje od samo 0.2mA koja stalno sija, pokazuje ispravnost i spremnost koriscenja iluminatora. Ako izgubite iluminator negde po mracnoj sumi , sa tom diodom mozete ga lakse pronaci sledeci put kada idete u lov, ili ce ga naci neko od vasih kolega. : )

-Komplet IC-X76 sadrzi: lampa-940nm, takticki prekidac, punjac, baterija, kozna futrola i nosac , a sve to za samo 4200din.
Srecan lov!
Moj e-mail: opticumxoro@gmail.com
Reklame