Dodaj oglas

Pretraga oglasa


Infracrveni ic iluminator 940nm ir illuminator akcija

4200 din

Infracrveni IC iluminator 940nm IR illuminator AKCIJA

-- To su InfraCrveni (iluminatori) koji uglavnom se koristi za nocni lov. Ovi IC-iluminatori od 940nm mogu koristiti malo novije generacijepa do najnovije digitalne optike. Svim generacijama nocnih optika bez ovih iluminatora je nezamisliva jer optika je zaslepljena, slaba i ogranicena. Dodavanjem ovih IC-iluminatora dobicete znatno jasniju sliku i videti iz daleka svetlost oka zivotinja jasno u potpunom mraku.
Treba pogledati frekvenciju na vasu optiku jer ako vasa katoda podrzava do 940nm onda cete videti ovaj IC-iluminator mnogo dalje, bolje i jasnije. . Ali ja preporucujem 940nm, najvise onima koji imaju digitalnu nocnu optiku jer one najdalje i najbolje ocitaju ove visoke frekvencije. On koristi InfraCrveni zrak, zato uopste ne osvetljava golim okom, pa moze se posmatrati jedino preko nocne optike..

--Desava se kada zivotinja je vec ranije upucana ili ranjena sa nocnom optikom, neke od nih imaju mogucnost od tog stresa nekako da povezu sa iluminatorom od 850nm. pa ce biti malo-vise uznemirene kada ga susrecu. Ali zato sa 940nm te iste zivotinje nema teorije da je bilo sta primete kada je upaljen. Ovaj iluminator od 940nm je takodje kao i 850nm(veoma snazan mocan i jak iluminator) ali 940nm se vidi 3x slabije nego 850nm. zato sto ova frekvencija je potpuno neprimetna za sva ziva bica pa to je i njen prednost (zato slabije se vide) pa moze se ocitati do 100metara , a za digitalna nocna optika do 150metara. Ali to sve zavisi od vase optike koliko moze visoko ocitati tu frekvenciju vasa Katoda i kvalitet naravno! ! !

--Inace moji IC-iluminatori koriste snazne i veoma kvalitetne diode sa dobrim hladjenjem, i stabilnim naponom. Moji iluminatori su bolji i snazniji nego 90% fabrickih skupljih iluminatora i sa tacnom preciznom frekvencijom od 940nm. Za neke jace iluminatore od ovih nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se mnogo vise, a ni veci domet. Ako ima malo magle ni jedan IC-iluminator se nece videti. Za ovih par meseci skoro svaki dan imam isporuke mojih iluminatora, a takodje moje iluminatore kupuju ljudi iz Bosne, Hrvatske i Rumunije.

--IC-iluminator je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku i samo jedan mod rada sto je extra stvar za ovu namenu sa dioptrijom stakla debljine 3mm. tako da njemu ne treba nista podesiti jer snop svetla ne vraca u oci. Takodje ima takticki prekidac pojacan da ne moze da se otkine. Ima kvalitetnu Samsung-punjivu bateriju, takodje i automatski-punjac sa kvalitetnim kablom od 1m. Ceo iluminator je pojacan i hermeticki zatvoren tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa a ni voda, i sa dobrim rukovanjem i ako ga cuvate ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

--I da dodam,ovi moji iluminatori su mnogo bolji nego bilo koje laserske iluminatore. Zato sto Laser ima veoma uzak snop svetlosti da bi imao veci domet. Zivotinje to vide svaki put kad se upali Laser i pobegnu (koliko god nanometara on imao) i to je sigurno tako, dok ove moje iluminatore zivotinje ih uopste ne primete.

-U kompletu ide IC-iluminator sa taktickim prekidacem, punjac, baterija, kozna futrola i nosac a sve to za samo 4200din.


Moj e-mail: opticumxoro@gmail.com
Reklame