Dodaj oglas





Pretraga oglasa


Aparat za zavarivanje

160 eur

Novi aparat za zavarivanje sa smanjenom potrošnjom energije «Stand By" i jedinstven sistem hlađenja «Smart Fan".
INVERTER Днiпро-M model САБ-250ДПК je osmišljen na temelju profesionalne opreme za zavarivanje zadržavajući bitne karakteristike, kombinirajući nevjerovatnu funkcionalnost, kompaktnost i pristupačnu cijenu.
Zavarivanje inverter Днiпро-M САБ-250ДПK je prilično univerzalni aparat za varenje sa visokim nivoom efikasnosti i produktivnosti, uz nisku potrošnju energije. Днiпро-M-250 САБ ДПК 2,8 kg, u isto vrijeme ima vrlo kompaktnu veličinu, što povećava njegovu pokretljivost i pomaže riješiti problem skladištenja. U ovom modelu, postoji praktični informativni prikaz pomoću kojeg možete izabrati najbolju trenutnu opciju, u zavisnosti od zadatka ispred Vas. Isto tako proizvođač je koristio sisteme kao što su anti Stick, Topli start, Arc Force, koji povećavaju sigurnost Днiпро-M-250ДПК, pojednostavljuje elektrodu za paljenje u 1,6-4 mm u prečniku, sprječavajući lijepljenje i osiguravajući stabilan luk tоkom zavarivanja.

Komponente:
Kabal sa elektrodom Holder,
Kabal za uzemljenje,
Maska-štit,
Instrukcije,
Čekić sa četkom.

Model za zavarivanje se razlikuje od ostalih u nizu prisutnosti informativnim digitalnim displejem, s kojim je vrlo povoljno podešavanje amperaže za specifični posao zavarivanja.
Nove tehnologije:
Arc Force:
održavanje gladak i stabilan luk za zavarivanje.
Stand By:
Inverter se sa pravom može nazvati "Smart", nema čak ni dugme za napajanje, a uređaj se automatski pokreće nakon prezentacije elektrode na metal. Tokom dugih pauza u radu funkcije "Stand By» će isključiti uređaj, čime se smanjuje potrošnja energije u mreži.
Smart Fan:
Rashladni sistem je takođe postao puno bolji. Zahvaljujući «Smart Fan» pretvarač će automatski staviti potrebno hlađenje podešavanjem intenziteta vazduha u zavisnosti od temperature.
Hot Start i Anti Stick:
Problemi sa lijepljenjem i paljenjem elektrode su u prošlosti: "Topli start" i "Anti Stick» će pomoći da se oslobodite neugodnosti tokom zavarivanja.
Kompaktna veličina i težina:
Aparaz za varenje težak 2,8 kg, a može se držati u jednoj ruci. Kompaktne dimenzije čine inverter mobilnim i jednostavan za korišćenje, takođe je pogodan za skladištenje i korišćenje u garaži u vikendici, na gradilištu ili u radionici. Performanse i sposobnosti su prošli neke promjene, naravno, na bolje.
Pokreće 160 volti:
Pretvarač radi čak i pri niskom naponu od 16o V, a ugrađena zaštita od ekstremnih temperatura će držati mašinu u savršenom stanju, spriječavući ga od preranog trošenja.

Prednosti:

Kompaktne dimenzije,
"Smart" sistem hlađenja,
Hot Start i Anti Stick,
Tasteri i ekran,
Otpornost na pad napona.

Tehničke karakteristike:

Tip Električni
Zaštita od pregrijavanja Da
Napon 22oV
Struja zavarivanja 25oA
Napon praznog hoda 6oV
Prečnik elektrode za varenje je 1,6-4,o mm
Dodatne funkcije Potrošnja energije 66oo W
Raspon zavarivanja: 20 - 250
Radni ciklus: 60%
IGBT tehnologija
Digitalni displej
Dimenzije 35.5 x 15 x 35 cm
MADE in UKRAINE




Reklame