Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Proizvodnja i servis alu i pvc , bg/milmax

Cena dogovor

Proizvodnja i servis ALU i PVC stolarije u Beogradu – Milmax, uvek je tu za Vas kada Vam je potrebna usluga:
– Inautic pvc profili
– Ugradnja ALU stolarije
– Ugradnja PVC stolarije
– Servis ALU stolarije
– Servis PVC stolarije
– Aluminijumska stolarija po meri
– Roletne
– Komarnici
– Venecijaneri
– Potprozorske daske
– Aluminijumske okapnice
-Kombi sistem

Kako ne bi više dobijali enormno visoke račune za struju i subjektivni osećaj toplote koji nije u skladu sa potrošenim, potrebno Vam je da napravite pametan korak u izolaciji doma. Jedan od odličnih načina zadržavanje toplote, ali i ulepšanju enterijera kuće ili stana jeste ugradnja ili zamena ALU i PVC stolarije.
Naša kompanija Milmax, će Vam po veoma povoljnoj ceni ugraditi ili servisirati stolariju – vrata, prozore, klizna vrata, svetlarnike,… Iz ponude bi istakli Inautic profile, jer su se tokom decenija korišćenja pokazali kao veoma kvalitetni i funkcionalni.
S obzirom da se bavimo i proizvodnjom stolarije, u svom radu koristimo najnoviju tehnologiju, prateći svetske standarde. Tu smo za Vas od samog početka pa do kraja procesa ugradnje stolarije koja će Vam život učiniti konfornijim i lepšim.
Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa proizvodnjom, servisiranjem i ugradnjom PVC i ALU stolarije, koje je pomoglo da se specijalizujemo u ovoj oblasti i da zaobiđemo sve probleme koje prate opremanje objekata stolarijom.
Dajemo i garanciju na naše proizvode, ali znamo da se nakon ugradnje nećemo često viđati zbog kvaliteta usluga koje nudimo svojim klijentima.

Kontakt telefon:
069/517-27-47
Uverite se i Vi u profesionalnost i ljubaznost našeg tima Milmax stolarije!
Proizvodnja i servis ALU i PVC stolarije Milmax, Beograd.




Reklame