Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

3kw cnc stroj za lasersko rezanje kovinskih vlaken

5000 eur

Ta stroj za lasersko rezanje vlaken FORSUN CNC 3KW je posebej zasnovan za hitro in kakovostno rezanje različnih pločevin ter rezanje kovinskih cevi in ​​profilov različnih prečnih prerezov. Ta serija strojev je posebej zasnovana za mala in srednja podjetja. Zaradi zanesljivih komponent, izjemnih oblikovnih rešitev in kakovosti montaže vodilnih svetovnih podjetij je ta model v ostrem nasprotju s konkurenčnimi proizvajalci podobne opreme. Spletno mesto: forsuncnc.com

FORSUN 3KW laserski rezalnik vlaken je najbolj priljubljena močna in najbolj prodajana serija. Ta stroj je klasičen model, ki se pogosto uporablja v vsakdanjem življenju, kot so kuhinjski pripomočki iz nerjavnega jekla, omare za shranjevanje in druga obdelava omar, ki je tesno povezana z vsakodnevnim življenjem ljudi. Uporablja se za rezanje različnih kovinskih plošč in cevi (dodajanje naprave za rezanje cevi), večinoma se uporablja za nerjavno jeklo, ogljikovo jeklo, pocinkano ploščo, elektrolitsko ploščo, medenino, aluminij, različne zlitine, redke kovine in druge kovinske materiale.

Nudimo različne zmogljive stroje za lasersko rezanje pločevine z vlakni, kot so 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 6000W, 8000W, 12000W in 20000W laserske možnosti moči, ki ustrezajo vašim potrebam.

Prednosti izdelka 3kw laserskega stroja z vlakni:
Nadzorni sistem Cypcut:
Dizajnerski zaslon ima navpični zaslon, ki se razlikuje od tradicionalnega horizontalnega zaslona z dobro odzivno hitrostjo, večjim kontrastom, širšim pogledom, nizko porabo energije in visoko ločljivostjo.

Profesionalna programska oprema za rezanje CypCut, podpira DXF, PLT, LXD in druge grafične formate podatkov, podpira pogosto uporabljene funkcije urejanja in pisanja, samodejno razlikuje med notranjimi in zunanjimi načini, prihrani čas in trud, samodejno vnašanje, podpira več metod iskanja robov, natančno pozicioniranje , in edinstveno zaporedje obdelave Funkcija brskanja, nastavitev poti rezanja z enim ključem, naredi obdelavo učinkovitejšo.

Max laserski generator z vlakni
Max fiber laserski generator, ki temelji na modularni zasnovi, ima dobro kakovost žarka, visoko stabilnost, kompaktno strukturo in vodno hlajenje. Laser je mogoče kontinuirano nastavljati, žarek pa se prenaša preko optičnega vlakna in QBH konektorja, ki je zelo primeren za lasersko rezanje, lasersko varjenje itd. Laser je zelo primeren za sistemsko integracijo z roboti ali strojnimi orodji in se široko uporablja na področju laserskega rezanja, varjenja, 3D tiskanja, elektronike, avtomobilskih delov, letalstva in drugih področjih.




Reklame