Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem zemljiste Subotica

13900 eur

Gradjevinsko      Površina placa 9 ara

Prodaje se plac u vikend naselju u Subotici. Preko puta placa je Kelebijska šuma. Vikendice su samo sa jedne strane ulice.

Plac se prostire na 948 m2. Do centra Subotice imate samo 5,9 km i 8,4 km do granice sa Mađarskom. Plac je pravougaonog oblika i kao takav predstavlja celinu.

Postavljena je nova zelena veštačka ograda imitacija žive ograde. Postavljeno novo automatsko zalivanje celog placa. Postavljeni su novi reflektori sa senzorom pokreta i nove ukrasne lampe -baklje. Sve urađeno u početkom 2023 godine. Reflektori, lampe i kompjuter za zalivanje su postavljeni na wi-fi utičnicama tako da ih možete daljinski sa mobilnim paliti i gasiti. Postavljen je intenet i tri kamere. Dve Hikvision internet kamere i jedna PTZ rotirajuća sa kojima možete gledati na mobilnom ili kompjuteru iz bilo kod dela sveta svoju oazu. Geometar je omeđio plac. Postavljeni su novi bagremovi stubovi.

Na plac je donešeno nekoliko kamiona crne zemlje, poravnato i isfrezovano, spremno za sadnju. Gas je prošao ispred placa. Plac ne poseduje vodu i struju. Struja i voda su pozajmljeni od komšije.

kontakt 063/599-688

https://youtu.be/xi9yXo39MEY




Reklame