Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Video nadzor

Cena dogovor

Video nadzor, uz alarme, čini krug bezbednosnih sistema koji pruža potpunu zaštitu objekta. Ugradnjom video nadzora u svoj poslovni prostor, stan/kuću ili zdradu, odvraćate potencijalne uljeze i smanjujete eventualnu štetu od razbojništva.

New Point Vam nudi rešenja kojima ćete povećati Vašu bezbednost uređajima za digitalno snimanje i prenos video materijala užuvo, bilo gde u svetu gde god se Vi nalazili. Na taj način Vam je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta (npr. mogućnost da svoje kamere pratite na mobilnom telefonu).
Funkcijom zapisa snimka možete olakšati pronalaženje krivca ako dođe do eventualnog upada u Vaš prostor i ako Vam bude pričinjena neka šteta.
Osim nadziranja Vašeg prostora u cilju bezbednosti, video nadzor može biti koristan i kao sredstvo kontrole zaposlednih i njihovih aktivnosti tokom radnog vremena.

Koji god da je Vaš razlog da se opredelite za ugradnju video nadzora, naš tim će pažljivo osmisliti i isplanirati instalaciju sistema i na taj način skratiti vreme radova, a Vama smanjiti troškove.

__________________
NEW POINT IT
Jovanke Radaković 80b
11160 Beograd, Mirijevo

011/407 16 35
064/829 46 46

www.newpoint.rs
office@newpoint.rs




Reklame