Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Tehnicki pregled cesta 2010

Cena dogovor

Stanica za tehnički pregled morotnih vozila "Cesta 2010" vrši usluge tehničkog pregleda za sledeća vozila:autobuse,teretna vozila,priključna vozila,putnička vozila,motocikli,skuteri,traktori, I ostala vozila
Tehnički pregled se vrši na najsavremenijoj opremi nemačkog proizvođača HOFMAN gde vlasnik vozila može pregledati svoje vozilo i dobiti pouzdane i tačne podatke o tehničkoj ispravnosti vozila. Takođe posedujemo i instrument za proveru tehničke ispravnosti motocikala i skutera kao i traktora i radnih mašina.
Firma poseduje sopstveni objekat. U cilju što sveobuhvatnijeg pružanja usluga iz oblasti saobraćaja, preduzeće pruža i usluge tehničkog pregleda svih vrsta vozila, registracije, osiguranja, prenosa vlasništva vozila, osiguranje imovine i kasko polise, ugradnju auto gas uređaja, sve vrste atesta vozila, prodaju I servis motocikala I skutera.
Takođe posedujemo i laboratoriju za ispitivanje i popravku tahografe koja je akreditovana po evropskim standardima, a u saradnji sa AMSS - CMV (Centrom za motorna vozila) uz izdavanje sertfikata.

Tradicija, sigurnost I poverenje.Vise informacija na nasoj web prezentaciji : http://www.cesta.rs/.
Mail:cesta-2010@hotmail.com
Kontakt telefoni:063/616777;020/389210;fax:020/389213




Reklame