Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Sadnice maline wilamet sa 1200mnv. . .

Cena dogovor

Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv. . .

Postovani saradnici zelimo da vam se zahvalimo na uspesnoj saradnji u proteklom periodu jesen 2014god, takodje zelimo da vas obavestimo da smo spremni za naredni period prolece i jesen 2015god , tako da su vec uveliko krenule porudzbine sadnice maline Wilamet za prolecnu sadnju. . .

Prvo i osnovno sto vam je potrebno ako ste se odlucili za proizvodnju maline je to da imate zdrav i kvalitetan sadni materijal. . .

Dugogodišnje iskustvo mi nalaze da vam preporucim sortu maline – Wilamet- koja je kod nas naj rasprostranjenija i najstarija vrsta maline, to nam govori da je i najodržanija na našim podnevljima. Prilagodjena je na nase uslove i izdržava na visokim i vrlo niskim temperaturama.
Nudimo vam sadni materijal maline sorte Wilamet sa 1200 metara nadmorske visine, primamo porudzbine za prolece i jesen 2015 god. . .
Pogledajte i ostale nase oglase. . .
Takodje vam nudimo dobro oziljene sadnice Crne ribizle, Joste, kupine Loch Ness , posebno zelimo da vam ponudimo Domace sirupe koje sami pravimo na potpuno prirodan nacin i iz licnih zasada:
Sirup od sumskog Drena, Joste, Kupine, Maline, Visnje, Ribizle, Dunje, Jagode. . .
-Viber contact- > > >0658334661< < <
S poštovanjem Srdjan. . . Pogledajte sajt > > > www. sadnicemalinewilamet. webs. com < <




Reklame