Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Decije ljuljaske

4350 din

Ucinite svoju bastu/dvoriste mestom za uzivanje i lep odmor svoje dece tokom cele godine sa Decijim ljuljaskama "Tara". Ljuljaske pre svega pruzaju sigurnost,eleganciju pokreta preko udobno izgradenog sedista sa sirokim naslonom za ruke od camovog (smrca,jela) drveta prve klase. Srecan deciji osmeh i zadovoljstvo uzivanja kao i Vase spokojstvo mira i sigurnosti pruzaju ljuljaske svojim kvalitetom radionicke izrade,zatim kvalitetno - elgantno izabrano uze, sa velikom otpornoscu prema atmosverskim uticajima i velikom prekidnom silom kao I celicne nosece alke.
Ljuljaske se farbaju toplim decijim bojama, mogu se farbati bezbojnim lazurnim lakom gde ljuljaska zadrzava svoju boju,boju drveta,farbanje u nijansi jedne boje (oranz, zelena,plava,zuta,crvena,...) ili u vise nijansi boja,kao sto je na slikama od ljuljaski prikazano. Vi izaberete ljuljasku,mi izradujemo, farbamo u zeljenoj nijansi boje I saljemo na kucnu adresu. Nosivost jedne ljuljaske je do 40 kg. i ugradnim sigurnosnim pojasom za dete. Dimenzija ljuljaske 40 x 40 x 25 cm.
Izrađujem I isporučujem Noseći ram za jednu ili Noseći ram za dve dečije ljuljaške farbane u boji drveta ili kombinacija crveno žuta boja .




Reklame