Dodaj oglas





Logo dizajn

Pretraga oglasa


Automatski vrati

Cena dogovor

Obrtna Vrata
METAXDOOR MR30/SA,su standardna obrtna vrata koja nude energetsku efikasnost , dobru izolaciju ( od toplote , buke , prašine, itd ) i zapanjujućeg su izgleda što daje značaja na izgledu vaše zgrade u tehničkom i arhitektonskom smislu
Metax 1Ukoliko ste bez rešenja a želite jedno ekonomično rešenje za vaš ulaz kako bi završili izgradnju spoljašnji dizajn METAXDOOR MR30/SM su idelno rešenje za Vas.METAXDOOR GRA30/GRAND automatskog okretanja su specijalno dizajnirana za ulazak sa visokim obimom protoka ljudi.
METAX 2Obezbeđuju maksimalnu izolaciju , nesmetan protok i pouzdane performanse tokom velikog protoka ljudi na ulazu – izlazu. Sa različitim opcijama repromaterijala i drugih prilagodljivih funkcija možemo da ih uradimo u raznoj dekoraciji.
Sistem „smart“ očitavanja je razvijen u saradnji sa vodećim stručnim kompanija u Evropi i METAKSDOOR su odobrena od „Top Class RevoMASTER-a“ za automatizovanu tehnologiju čime je obezbeđena maksimalna sigurnost i udobnost čak i u najprometnijim uslovima.Bolnička rešenja

METAXDOOR MS30/HRM Hermetička klizna vrata otporna na vazduh i vodu su najbolji izbor za higijenska područja.
Za bolničke I kliničke sobe od velikog značaja je visoki nivo higijene. MS30/HRM je sistem zapečaćenih vrata - METAKSDOOR koji je proizveden za zaštitu kako od vazduha tako i od vode.
For hospital and clinic rooms high quality hygienic is very important. MS30/HRM is the system that is manufactured as air and water sealed door by METAXDOOR. Ova vrata se proizvode u modulskom tipu tako da se mogu prilagoditi zahtevima kupaca.MS30 / HRC Klinička sobna vrata se sastoje od kontrolnog sistema koji se koristi za sve METAKSDOOR proizvode .
Sa svojim elektromehaničkim mehanizmom i naprednom elektronskom kontrolnom jedinicom METAKSDOOR SDD30 automatski ljuljanjem otvar vrata što pruža besprekorno neometano kretanje krila i tihi rad.





Reklame