Dodaj oglas

Logo dizajn

Pretraga oglasa


elektro staker

Cena dogovor

APEX TEHNIKS doo nudi i prodaje proizvodi VENI, koji su strogo proizvodeni u skladu sa standardom ISO 9001: 2008 , sertifikovanog od strane TUV Rheinland / Direktiva Berlin-Brandenburg EEZ 98/73 ( Direktiva o Mašinama ) i registrovani od strane VIPO Međunarodnog biroa za zaštitu marke VENI u industrijskoj proizvodnji . Kvalitet proizvoda se može uporediti sa svetskim liderima u tehnologiji skladištenja , nudimo pristupačne cene , profesionalnu uslugu , permanentno na lageru rezervne delove i poslednje, ali ne manje važno - dijalog sa kupcima Prilikom odabira proizvoda. Sve navedeno su osnovni principi brenda VENI.

Proizvodi:

• Reach Truck VRT - je moderno rešenje za lako rukovanje u prenosu paleta za skladišta sa uskim prolazima od 2,8m i visine podizanje do 9,0m.

• Elektro Staker za stajanje / sedenje KM.RPS/KM.RPSe sa pomoćnim rukama – dizajniran za laku upotrebu (skladištenje / preuzimanje i prevoz) paleta sa robom na većoj udaljenosti i na visini regala od 4,5 do 6,5 m – prihvatljiv je kao alternativa za Reach Truck u određenom opsegu parametara.

• Ručni Elektro Staker KM.AC (pogodan za prenos teže robe) – preporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru i višenamenske zadatke za prevoz robe kod skladišta sa potrebama za različitom robom, na kraćoj i srednjoj udaljenosti do 100m, za niska i srednja skladišta sa visinom podizanja / preuzimanje do 5,8 m .

• Ručni Elektro Staker KM.AC (pogodan za prevoz robe različite težine) - preporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru za prevoz robe na kraće relacije do 30 m i na visini regala od 3,5m /4.2 m.

• Elektro Paleta KH (pogodan za lakši i srednje teški prevoz robe) reporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru i višenamenske zadatke za prevoz robe kod skladišta sa potrebama za različitom robom, na kraćoj , srednjoj i velikoj udaljenosti brzinom kretanja od 6 km/h (KH.BS i KH.LS) i brzinom kretanja od 9 km/h (KH.HS i KH.RPS/KH.RPSe).

• Staker na ručni i baterijski pogon, tipa KBX i KBE – obzirom da se njime rukuje ručno na principu guraj/vuci pogodni su za skladišta sa manim potrebama za transport robe (koja se ne koriste često).

• Skladšna oprema – platformska kolica, paletari itd.

Apex Tehniks doo pruža tehničku pomić i održavanje za sve prodate VENI proizvode, obezbeđuje kvalitet, pouzdanost, brzinu i profesionalnost.
Reklame