Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Borac protiv alkoholizma - hepard

3255 din

HeparD obezbeđuje delovanje u dva pravca: bori se protiv alkoholne zavisnosti i simptoma mamurluka: žeđi, mučnine i glavobolje.

Osnovna aktivna komponenta ovog kompleksa je Pueraria lobata (poznatija kao kudzu). Zahvaljujući aktivnim komponentama kao što su saponini, flavonoidi i izoflavoni koje sadrži ova biljka, smanjuje se potreba za alkoholom i izaziva gađenje prema istom. Zmijina trava regeneriše povređene ćelije jetre, čisti krv i smanjuje alkoholnu intoksikaciju. Kantarion sadrži materije koje se bore protiv depresije koja je svojstvena sindromu apstinencije (naglom prekidu konzumiranja alkohola) i popravlja raspoloženje. Ren čisti jetru od toksina i produkata raspada alkohola, doprinosi brzom trežnjenju posle pijanstva.

Sastav: Magnezijum, Vitamin C, Sprašeni koren biljke kudzu, Sprašeni koren rena, zmijina trava, Cink, Vitamin B6, kantarion

Detaljan opis proizvoda i mišljenja korisnika možete pogledati na:
http://biovision.rs/katalog-vision/?shoppage=hepard

CENA: 3.254,50 din

U našoj internet prodavnici uvek postoje AKCIJE, POPUSTI, POKLONI i nagrade za redovne kupce! Informišite se pri naručivanju!

NARUČIVANJE
Telefoni: 060 3405 507 i 063 344 334
email: office@biovision.rs
skype: salevu

ISPORUKA i PLAĆANJE
Besplatna isporuka na teritoriji cele Srbije u roku od 24h. Na teritoriji Beograda isporuku vršimo istog dana na željenu adresu.
Plaćanje pouzećem ili prilikom isporuke.

BioVision.rs - prva Vision internet prodavnica u Srbiji! Proverite zašto smo najbolji!




Reklame