Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem zemljiste Beograd

1650 eur

Gradjevinsko      Površina placa 115 ara

ŠIMANOVCI ..

- Parcele na asfaltnom putu
- Građevinska dozvola za 90 do 120 dana u zavisnosti od veličine objekta
- Zemljište potpuno urbanizovano - nije potrebna izrada Plana detaljne regulacije
- Prilikom većih stranih investicija i uz zapošljavanje većeg broja radnika postoji mogućnost poreskog oslobođenja poreza na dobit u trajanju od 10 godina uz prezentaciju dokaza o ulaganju Poreskoj upravi
- Postoji mogućnost dobijanja subvencija za svakog zaposlenog
- Postoji mogućnost oslobađanja doprinosa za novozaposlene radnike ukoliko im je to prvo zaposlenje i u koliko su zaposleni preko Biroa za zapošljavanje.
- Parcele su vlasništvo 1/1, u vlasništvu fizičkog lica
- Kamioni koji dolaze iz pravca Beograda ne placaju putarinu, sto Šimanovce izdvaja kao posebnu investicionu zonu nadomak Beograda
- Cene naknade za uređenje građevinskog zemljišta iznosi svega 10 EUR-a po m2 izgrađene površine
OPIS LOKACIJE
Šimanovci su, koristeći svoj odličan geografski i saobraćajni položaj, postali lideri u privlačenju investicija, jer su udaljeni samo 25 km od Beograda i 15 km od međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla". Kroz mesto prolazi auto-put E-70 koji je krak evropskog koridora 10.
OPIS PLACEVA
1,15 ha (11500 m2)
Na samom asfaltu, ulica koja izlazi na nadvožnjak (Golubinačka), kanalizacija dovedena do placa, struja i voda udaljeni 100 m, mogućnost priključenja na gas.
Navedena zemlja se nalazi u građevinskom području, vlasništvo privatno 1/1. Dimenzije parcele su 50 m X 230 m (od toga 50 m front), dakle veoma pogodno za gradnju svih objekata, kako industrijskog, tako i magacinskog tipa. U neposrednoj blizini se nalaze Trimo, Luka Beograd, Bosch, Lagermax...(spisak investitora se nalazi u prilogu).
Paralelne i pristupne saobraćajnice sa auto puta (urađene zbog potreba velikih investitora Albona, Lagermaxa i Boscha...), izlaze na gore navedenu zemlju.
Postoji mogućnost kupovine parcela koja se nalazi pored navedene, a ukupna površina dobijena spajanjem pomenutih parcela, iznosila bi 2,73 ha.
Kontakt 068/51/52/575


Reklame