Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Posao u slovackoj

Cena dogovor

Posao u Slovackoj. Uslovi koje kandidat mora da ispuni su: vazeci pasos bez bilo kakvih zabrana, kandidat ne sme biti krivicno gonjen i mora biti punoletan. Posao se obavlja uglavnom u elektro industriji, konkretno na sklapanju, obradi i kontroli kvaliteta mobilnih telefona i LCD televizora, kao i na obelezavanju istih. Za obavljanje poslova nije potrebno nikakvo predznanje i posao se veoma brzo nauci.
Poznavanje jezika nije obavezno, iz razloga sto tamo bude dosta nasih ljudi koji poznaju jezik i rado ce vam pomoci, takodje jezik je veoma slican nasem tako da necete imati problema sa sporazumevanjem. Imate obezbedjen smestaj (dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, sa posebnim ili zajednickim kupatilom), takodje zajednicka kuhinja(opremljena:frizider, sporet, sudopera, ali je potrebno poneti svoje sudove). Obezbedjen prevoz do posla i nazad sem ako se vas smestaj ne nalazi u krugu fabrike, takodje obezbedjen prevoz do Slovacke.
Satnica varira izmedju 2.3 i 2.5 evra. S'tim sto u firmama gde je satnica 2.3e dobijate bonove za hranu, a u fabrikama gde je 2.5e ih ne dobijate, vec hranu kupujete sami(cene hrane su kao kod nas). Jednom sedmicno postoji mogucnost da podignete avansni deo plate u iznosu od 30e, dok plata za tekuci mesec leze narednog meseca(obicno oko 20. u mesecu).
Potpisujete ugovor sa firmom na tri meseca, ali postoji mogucnost da ostanete i manje ukoliko vam tako odgovara. Sve obaveze oko vaseg smestaja i zaposlenja preuzima agencija iz Slovacke, i u vasoj blizini ce uvek biti neko od koordinatora koji su zaduzeni za vas, tako da sve resavate sa njima.
Radi se 8 ili 12 sati, u zavisnosti od fabrike u kojoj radite(odredjuje kordinator). Posao nije tezak i imate odredjene pauze. Zainteresovani za rad u Slovackoj mogu da se jave na broj :
0645266170




Reklame