Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Izdajem kucu Cacak

100 eur

Deo kuce      Površina nekretnine 380 m2      Površina placa 16 ara

Sime Sarage 6<br>

Privatni Studentski Dom u Čačku. Pogledajte naš sajt: www.studentski-dom.rs !

Mi raspolažemo sa 5 savremeno opremnjenih dvokrevetnih soba. U okviru našeg smeštaja imamo dva prelepa, prostrana kupatila i veš mašinu. U našim sobama koristimo jedan od najefikasnijih načina grejanja, a to je grejanje toplotnom pumpom. Moderno opremljene sobe su prilagođene potrebama studenata koji pre svega žele toplinu i komfor. Ovaj savršeni životni prostor upotpunjen je udobnim ležajevima, kompletno opremljenom kuhinjom, kao i kablovskom televizijom i LED rasvetom najnovije generacije.

Kucu koju izdajemo je oko 140m2. Ima dve terase. Vi kao studenti zivite skroz sami u toj kuci. Svaka soba ima poseban kljuc da samo vi i vas cimer moze da udjete u vasu sobu. Inace je sve vrhunskog kvalitete pravljeno. Veliki plazma TV u dnevnoj sobi sa lepom modernom kuhinjom. Menjanje posteljine svakih 15 dana i ciscenje zajednickih prostorija svakih 15 dana od strane Studenskog Doma. Centar grad je na 10-tak minuta hoda od Studenskog doma.

Uz cenu dobijate:

Grejanje (celu kucu)
Internet 50 Mb/s
Kablovska IPTV sa 120 kanala
Struja - GRATIS
Tople vode

Cena po lezaju je 100€. U to su uracunati svi dodaci, nemate nikakve dodadtne troskove! Najbolje dodjite i pogledajte sobu u Sime Sarage 6 u Cacku!

Namenjen je isključivo studentima koji studiraju ili posećuju srednju školu u Čačku. Kontakt: 032 372 890 Mob. 065 8448818

https://www.facebook.com/studentskidomcacak




Reklame