Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Bernski planinski pas izlozbeni stenci

Cena dogovor

ZA LJUBITELJE BERNSKIH PLANINSKIH PASA TRAZE SE - Buduci vlasnici (kupci) sa neznim rukama i toplim srcem za tri izlozbena stenca Bernskog planinskog psa stara 8,5 nedelja i spremna za preuzimanje (dva muzjaka i zenku).

Ko smatra da je ovo prava rasa za njega zauzvrat dobija: Najlepseg psa na svetu za kojim se mnogi okrecu i dive, dosta njih koji ce vas zaustavljati u setnji i pitati vas dva puta da im ponovite ime rase : ). Dobicete odlicnog cuvara, najboljeg prijatelja i voljenog clana porodice. Ukoliko ste zeleli nekog ko vas potpuno razume bez reci i ciji ce vas inteligentni postupci cesto ostaviti bez daha, i naravno nekog zbog koga cete stalno imati 10 umornih prstiju od mazenja, gnjavljenja i razmene dobre energije, pozovite.

Stenci su iz kontolisanog uzgoja, sa svim vakcinama i papirima. . . I otac i majka su zdravi kvalitetni roditelji, iz jakih krvnih linija, sa svim odlikama pravih Bernskih pasa, multisampionskim poreklom. . Otac - JCh Srb uvoz iz Madjarske (njegov otac Ch Nemacke) Mokusvolgyi Temujin. Kukovi i laktovi odlicni HDA, ED0, displasia frei. Majka - odlicna.




Reklame