Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Kante za otpatke urbana oprema novi sad

95 eur

Kante za otpatke su potrebne i važne ukoliko želimo da živimo u urednom i uređenom okruženju. Dugotrajne i funkcionalne i da ih ima dovoljno, to je ono što je važno, zar ne?
Napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Mogu biti izrađene po Vašoj zamisli i obojene u skladu sa Vašim objektom. U skladu sa potrebama i zahtevima vrši se cinkovanje i plastificiranje.
Posetite nas i zajedno možemo dizajnirati ono što Vi poželite. Zajedno sa Vama stvorićemo savremen dizajn i ponudićemo povoljne cene. Možemo Vam obećati i održavanje proizvoda- farbanje, popravku, ankerisanje…ukoliko Vam budu namerno lomili i uništavali imovinu. Nastojimo da ponudimo kompletnu uslugu i zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.
Nadamo se da će Vam se naše kante i pepeljare dopasti.
Otvorili smo predstavništvo u BEOGRADU na VIDIKOVCU (Vidikovčki bazar)
Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435
Kante su vrhunskog kvaliteta, naš tim je stručan i dobro organizovan, a cilj nam je da svaki kupac bude zadovoljan uslugom i kvalitetom.




Reklame