Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem stan Nova varos

Cena dogovor

Jednosoban      Površina nekretnine 20 m2

Nova Varos

Stanovi razlicite strukture povrsine od 20m do 120m kvadrata odlicnog rasporeda.Posedujemo strukture svih stanova : garsonjere,jednosobne,jednoiposobne,dvosobne ,dvoiposobne i cetvorosobne.Funkcionalni ,svi sa terasama .Visok kvalitet gradnje i ugradnih materijala.Toplotna i zvučna izolacija usaglašena sa tehničkim propisima i normativima.
Zgrada se nalazi u mirnom delu na 70m od skijalista sa zicarom.
U samom centru Nove Varosi a sa prelepim pogledom na planinske predele. To je atraktivna lokacija. U blizini zgrade nalaze se obdanište, škola, Dom zdravlja, filijale banaka i svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan i ugodan život.
Nova Varos je jedna od najcistijih vazdusnih banja u Srbiji.U okolini se nalaze tri jezera: Uvačko, Zlatarsko i Radojina, kao i jedan od najlepših prirodnih nacionalnih parkova – Rezervat Uvac.
Zgrada poseduje kompletnu dokumentaciju.Vrhunski kvalitet gradnje.
Zgrada poseduje video nadzor,interfon,centralno grejanje ili individualno centralno grejanje,aluminijumski radijatori sa instalacijom u podu ,sigurnosna blindirana vrata, visekomorna PVC stolarija, italijanska keramika i prva klasa parketa.

Za sve informacije pozovite nas!
Tel:069/633300


Reklame