Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Shea buter za negu kože i kose

400 din

SHEA BUTTER za negu kože i kose


Nega kože

Shea buter sadrži vitamine C, D, A, E i F. Vitamini A i E pomažu kod očuvanja zdravlja kože.
Shea buter usporava pojavu bora. Lako prodire u kožu, ne zapušava pore, zbog čega koža može da diše. Vitamin C umiruje suvu, grubu i ispucanu kožu. Sastoji se od linolne, linolenske i arahidonske kiseline, koje su tri esencijalne masne kiseline veoma važne za zdravlje kože. Ukoliko shea buter koristite svakodnevno sigurno ćete primetiti sve njegove prednosti.

Masne kiseline u shea maslacu obnavljaju ćelije kože, što je nužno za zdravlje kože.

Sadrži vitamin A koji pomaže kod zaceljivanja rana i vitamin D, koji promoviše rast ćelija kože. Hidrira kožu, odličan je za upotrebu kod ekcema, iritacije i suvoće kože. Vitamini A, E i F hidriraju kožu, čine je glatkom i smanjuju pojavu strija. Sadrži visok nivo esencijalnih masnih kiselina koje pomažu kod vraćanja prirodne elastičnosti kože.

Nega kose

Zahvaljujući hidratantnim svojstvima, shea buter je najbolji lek za revitalizaciju kose. Kosa koja je suva, oštećena i bez sjaja će imati odličnu korist od shea maslaca. Zbog visokog nivoa minerala i vitamina, antiupalnih svojstava, shea buter je odličan za negu kose. Upija se brzo i ne ostavlja masne tragove na koži glave.

Štiti kosu od oštećenja uzrokovanih vremenskim uticajima kao što su vetar, vlaga ili sunce. Daje kosi vlagu i vitalnost. Oporavlja kosu koja je oštećena zbog prekomernog farbanja ili sušenja. Minerali i vitamini shea maslaca ubrzavaju rast kose.

Pakovanje od 100g




Reklame