Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem vikendicu Beocin

18500 eur

     Površina nekretnine 70 m2      Površina placa 10 ara

Beocin,Banostor

Real House nekretnine vam predstavlja prodaju vikendice na Fruškoj gori sa izvorom na placu.

Vikendica sa izvorom na placu se nalazi u Banoštoru u vikend naselju Koruška, udaljena je od Novog Sada oko 35km, a svega 700m od Dunava. Vikendica je smeštena na veoma mirnom mestu u prirodnom okruženju tako da je idealna za odmor. Vikendica se nalazi 200m od asfaltnog puta.

Vikendica u Koruškoj se sastoji od dva nivou, u osnovi je 38m2, a sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila u donjem delu i jedne velike sobe i terase u gornjem delu, etaže su povezane unutrašnjim drvenim stepanicama.

Plac na kome je vikendica smeštena ukupne je površine 1082m2, nije ravan, ograđen je i na njemu se nalazi desetak stabala različitog voća. Plac je takve konfiguracije da ima i ravnih i brdovitih delova, sa gornje strane placa pruža se lep pogled, a u donjem delu placa se nalazi izvor sa pijaćom vodom (Partizanski izvori) koja stalno protiče i nikad nije presušila, a koji je preko hidropaka priključen u vikendicu.

Uz sam plac postoji mogućnost priključenja na vodovod i gas.

Vikendica sa izvorom na placu u Koruškoj je tip nekretnine na Fruškoj gori koja će zadovoljiti potrebu za kvalitetnim odmorom i koja će gradsku vrevu zameniti prirodnim okruženjem,a ako u obzir uzmemo i blizinu Dunava (pecanje i kupanje), vikebdica dobija još više na atraktivnosti.

Vikendica je uknjižena 1/1 sa urednim papirima – legalizovana.

Ako smatrate da ste vi idealan kupac ove vikendice, kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177 i zakažite gledanje ove nekretnine.




Reklame