Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Fortres apartmani novi sad

Cena dogovor

Bez obzira da li ste u Novom Sadu zbog posla ili na proputovanju, bez obzira da li ostajete više dana ili samo jednu noć, učnićemo Vaš boravak u Novom Sadu ugodnijim, opuštenijim i cenovno pristupačnim. Apartmani Fortres zbog svoje izuzetne lokacije, udobnog smeštaja, predstavljaju najbolji mogući izbor za Vas.

Apartmani Fortres nalaze se na sremskoj strani Novog Sada u podnožju Petrovaradinske tvrđave. Na mirnom su mestu u prijatnom ambijentu viševekovnog dvorišta. Predstavljaju spoj modernog ambijentan i duha tradicije.

Četiri novoizgrađena apartmana ispunjavaju potrebe poslovnog čoveka i prilagođena su da budu ugodna za prenoćište turista. Raspolažu sa dva posebna kreveta i jednim pomoćnim ležajem. Opremljeni su mini kuhinjom, kablovskom TV, klima uređajem, internet mrežom brzog protoka, mini barom. Poseduju tri obezbeđena parking mesta. U blizini apartmana nalaze se restorani, tako da postoji mogućnost organizovanja prenoćišta sa doručkom.

Apartmani su locirani u Podgrađu i blizu su samog centra grada. Lokacija je idealna jer su skoro svi sadržaji na par minuta - Petrovaradinska tvrđava (300m), centar grada ( 600m), Dunav (100m), Univerzitet, muzeji, bioskop, pravoslavna i katolička crkva, sinagoga... Odlično saobraćajno povezani sa svim delovima grada.

Ono što ih čini posebno interesantnim jeste činjenica da su smešteni u samom centru zbivanja poznatog Exit festivala.
Kontakt :
Lisinskog br.4
21 131 Petrovaradin, Srbija
021439340
063439340
info@fortressapartmani.com
www.fortressapartmani.com




Reklame