Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Smeštaj u zemunu: hotel „orient villa”

Cena dogovor

„Orient Villa” je potpuno novi hotel u Beogradu (Zemun) osmišljen u orijentalnom stilu sa autentičnim nameštajem i detaljima sa Istoka.
„Orient Villa” raspolaže sa 9 ekskluzivnih soba i apartmana uređenih u modernom istočnjačkom stilu, opremljenih savremenim tehničkim sredstvima koja obezbeđuju udobnost I komfor.
Nudimo vam smeštaj u prostranim sobama sa velikim bračnim krevetima i kupatilom, autentičnim nameštajem od punog drveta, velikim prozorima, LCD televizorom, kablovskom TV, mini-barom, besplatnim bežičnim internetom i klima uređajem.
Hotel poseduje sopstveni parking obezbeđen video nadzorom, kao i kvalitetan i besplatan internet.
Objekat se nalazi u mirnom, prijatnom delu Zemuna, udaljen svega 5 minuta od centra Zemuna i šetališta – keja, 15 minuta od aerodroma „Nikola Tesla“ i 10 minuta od najrazvijenijeg poslovnog centra – Novog Beograda.
„Orient Villa” funkcioniše po principu noćenja sa doručkom, kategorisana je sa tri zvezdice, prvenstveno je namenjena poslovnim ljudima, ali i onim turistima koji žele da se sklone od buke centra grada i koji žele da prilikom poste Beograda dožive nešto drugačije I jedinstveno, u ekskluzivnom smeštaju u kome će se osećati kao kod kuće.
Hotel Orient Villa
Tel: 0113750215 i 0638504100
Mejl: office@orient-villa.com
Sajt: www.orient-villa.com




Reklame