Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Vila nikolas, paliĆ

Cena dogovor

VILA NIKOLAS, oaza mira i tišine, mesto gde ćete se sigurno odmoriti i zaboraviti na sve probleme. Na samo 10 minuta lagane šetnje od jezera.
Vila Nikolas Vam nudi smeštaj za 20 osoba, u klimatizovanim sobama sa kupatilima, mini barom, CATV, bežičnim internetom - ADSL i svim potrebnim sadržajem koji će Vam omogućiti ugodan boravak. U njenom sklopu je i klimatizovani apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Da bi vam boravak bio prijatniji, apartman je opremljen mini barom, CATV, muzičkim stubom... Na raspolaganju Vam je vikend terasa, zatvoreni parking, bicikli za rekreaciju, ribolovački pribor i potrebna dozvola. Postoji mogućnost organizovanja rekreativnih, edukativnih i zabavnih sadržaja.
Zagrliće vas i poželeti vam dobrodošlicu stoletni platani, opustiće vas paleta boja i zvukova u nesvakidašnjem rezervatu ptica. Salaši, rasuti uokolo, ugostiće vas raznovrsnom trpezom i nostalgičnim tonovima violina, tambura... Kašteli, obrasli bršljanom, odškrinuće vam vrata svojih, ljubomorno čuvanih tajni; smiraj dana, obojiće vam slika zalaska sunca na jezeru... Ovdašnji iskonski mir, otkriće vam smisao postojanja i ulepšati ga!
Prošetajte našom oazom putem stranice www.vilanikolas.360.rs.
ČEKAMO VAS!
Kontakt osoba:
Margita Mihaljević,
Tel 0641312223, 024755479
Mail vilanikolas@open.telekom.rs
Web www.vilanikolas.360.rs




Reklame