Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Elektro stakeri

Cena dogovor

Apex Tehniks nudi i prodaje proizvodi VENI, koji su strogo proizvodeni u skladu sa standardom ISO 9001: 2008 , sertifikovanog od strane TUV Rheinland / Direktiva Berlin-Brandenburg EEZ 98/73 ( Direktiva o Mašinama ) i registrovani od strane VIPO Međunarodnog biroa za zaštitu marke VENI u industrijskoj proizvodnji . Kvalitet proizvoda se može uporediti sa svetskim liderima u tehnologiji skladištenja , nudimo pristupačne cene , profesionalnu uslugu , permanentno na lageru rezervne delove i poslednje, ali ne manje važno - dijalog sa kupcima Prilikom odabira proizvoda. Sve navedeno su osnovni principi brenda VENI.

Proizvodi:

Reach Truck VRT - je moderno rešenje za lako rukovanje u prenosu paleta za skladišta sa uskim prolazima od 2,8m i visine podizanje do 9,0m.

Staker za stajanje / sedenje KM.RPS/KM.RPSe sa pomoćnim rukama – dizajniran za laku upotrebu (skladištenje / preuzimanje i prevoz) paleta sa robom na većoj udaljenosti i na visini regala od 4,5 do 6,5 m – prihvatljiv je kao alternativa za Reach Truck u određenom opsegu parametara.




Reklame