Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Ultrazvučna kadica zapremine 3 litra

28900 din

Са поносом Вам представљамо још један производ наше фирме који је у потпуности произведен у Србији!
Ултразвучна кадица , , SB-3L D'' је професионални уређај широког спектра примене. Уређај је намењен професионалним корисницима у многим производним и услужним делатностима. Пре свега, ултразвучно чишћење представља економичан, ефикасан и еколошки прихватљив метод чишћења-прања.

Предмет којi желите да очистите потопите у ултразвучну каду-кадицу, а милиони микро мехурића допреће и до најмање и најситније шупљине или пукотине и захваљујући енергији коју мехурићи , , носе'', притиску који остварују на микро површине предмета, делују на честице нечистоће и избијају-скидају их са предмета чишћења.
Ултразвучним чишћењем се подједнако добро чисте сви делови, канали, дизне и сва неприступачна места. У аутомеханичарским сервисима погодна је за прање дизни, степ мотора, ЕГР вентила, мањих карбуратора и свих другиh запрљаних склопова који физички могу да стану у њу.
Наведена кадица је запремине 3 литара, укупне снаге 340W, од чега је снага ултразвучног генератора 240W, а снага грејача је 100W. Кадица је опремљена термостатом и тајмером do 30 минута.




Reklame