Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Simulator rada dizni vab m 02

9840 din

Digitalni simulator rada dizni VAB M-02 je profesionalan, potpuno bezbedan, pouzdan i efikasan uređaj koji je namenjen za digitalnu simulaciju rada svih vrsta benzinskih i sekvent plinskih dizni- injectora prilikom čišćenja u ultazvučnoj kadi. Uređaj simulira rad motora u opsegu od 700 do 6000 obrtaja u minuti, pri čemu linearno raste i dužina trajanja otvorenosti dizne u jednom impulsu, i to: od 1 do 10 mili sekundi. Opremljen potenciometrom uz pomoć koga se vrši podešavanje broja obrtaja.

Iznad potenciometra nalazi se indikator učestalosti impusla (led dioda) koji treperi u ritmu impulsa- obrtaja motora. Sa bočne desne strane nalaze se dva konektora SUB D15 preko kojih se, uz pomoć univerzalnih kablova, vrši povezivanje dizni. Dalji (SUB D15) konektor služi za povezivanje visoko otpornih dizni (10 do 25 oмa), a bliži za povezivanje niskootpornih dizni (1 do 10 oma).

Uređaj je zaštićen od kratkog spoja brzim osiguračem, a sa zadnje strane uređaja nalazi se osigurač za 220V koji štiti trafo od kratkog spoja. Sa zadnje strane uređaja nalazi se i ventilator- kuler koji štiti elektronske komponente uređaja od pregrevanja. Tehničko rešenje digitalnog simulatora obezbeđuje bezbedan rad bez mogućnosti oštećenja uređaja i dizni i čini ga vrlo jednostavnim za rad.




Reklame