Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem poslovni prostor Beograd

990000 eur

     Površina nekretnine 10702 m2

Beograd, Zvedara, Milošev Kladenac 11a

Lokacija
Objekat se nalazi na opštini Zvezdara.
Smešten je na samom isključenju sa Auto-puta Beograd – Niš, u pravcu ka Nišu, 10 minuta od centra grada.
Korporativni potencijal
Objekat je koncipiran kao moderni korporativni prostor sa centralizovanim sadržajima neophodnim za funkcionisanje velike kompanije.
Organizacija parcele
Površina parcele je 17 ari, opd čega zgrada u osnovi zauzima 300m2, sa mogućnošću postavljanja montažnog magacina na istoj parceli.
Sprovedena je sva neophodna infrastuktura (struja, voda, kanalizacija, internet, telefonske linije). Obezbeđen je parking prostor na parceli za 10 vozila.
Spoljašnji izgled objekta
Objekat predstavlja najsavremenije rešenje poslovnog prostora, modernog dizajna sa kvalitetnom završnom obradom.
Fasada je rađena u kombinaciji modernih alu-bond elemenata i velikih staklenih površina, te je sama unutrašnjost dobro osvetljena prirodnim svetlom.
Prostorna organizacija objekta
Objekat poseduje tri ulaza od čega je jedan glavni ulaz (ulaz u izložbeni prostor) i dva službena ulaza kojima se pristupa kancelarijskom prostoru.
Celokupni objekat je površine 1070m2 od čega 300m2 zauzima prizemna etaža, koju čini kombinacija prostranog izložbenog prostora i moderno dizajniranih kancelarija.
Prostorna organizacija objekta
Na prvom spratu se nalazi kancelarijski prostor od 300m2 organizovan po principu open space-a, kancelarije zatvorenog tipa (od kojih jedna ima izlaz na terasu ) i dve velike konferens sale. Prostor je opremljen toaletom i kuhinjom.
Prostorna organizacija objekta
Drugi sprat u površini od 170m2 se sastoji iz pet kancelarija zatvorenog tipa (od kojih dve imaju izlaz na terasu) i prijemnog dela sa kuhinjom i dva toaleta, zbog čega cela druga etaža može funkcionisati kao zasebna poslovna jedinica.
Prostorna organizacija objekta
U podrumskom delu površine 300m2 se nalazi magacinski prostor kome je omogućen unutrašnji i spoljašnji pristup (teretni ulaz).
Unutrašni izgled objekta
Unutrašnjost objekta je luksuzno opremljena kombinacijom mermera, staklenih površina i drveta sa ugradnim halogenim osvetljenjem.
Objekat je opremljen alarmnim i nadzornim sistemom poslednje generacije.
Prednosti
- Multifunkcionalnost
- Centralizovani sadržaj (kancelarijski i magacinski prostor na jednoj lokaciji)
- Direktna povezanost sa Auto-putem
- Mogućnost dodatne gradnje na placu ili montaže privremeni objekata.




Reklame