Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem vikendicu Pancevo

Cena dogovor

     Površina nekretnine 60 m2      Površina placa 28 ara

Prodajem tri placa. Jedan je od 6 ari na kome se nalazi vikendica od 60 kvm.

Prodajem tri placa. Jedan je od 6 ari na kome se nalazi vikendica od 60 kvm. stambenog prostora sa centralnim grejanjem na struju. Donji deo je 30kvm sa kupatiluo, dnevnom sobom, trpezarijom i kuhinjom i u potkrovlju su jedna spavaca soba i jedna decija.
Uz kucu je terasa od 40 kvm. pokrivena sa ugaonom klupom i stolom za 10 setak ljudi kao i sa izidanom pecenjarom za pecenje i delom za kotlic. Ispod te terase se nalazi podrum od 20 kvm gde je ves masina centr. grejanje, bojler, radionica, kao i hidropak i ves masina. Na istom placu se nalazi i pomocni objekat od 100 kvm. sa uradjenom vodom i strujom sa mogucnoscu da se digne i potkrovlje sa dva apartmana od 45 kvm. objekat je sa unutrasnje strane izolovan sa stiroporom.
Drugi plac je 8 ari naslonjen na predhodni sa letnjom terasom od 100 kvm, na kome je podijum za montazni bazen sa kosarkaskim terenom, klackalicom, ljuljaskom i toboganom a deo od 20 kvm. je pokriven sa klupom za sedenje i delom podruma od 3 kvm, za ostavu. Treci plac je uz ova dva od 14 ari koji je jednim delom pod vinogradom a deo pod vocem a ostalo je pod travom. Na celom placu su sprovedene dve linije za zalivanje trave na automatsko ukljucivanje. Plac je pod borovima sa ponekim bagremom i sav je ogradjen betonskim stubovima i plastificiranom zicom.
Nalazi se na 11 km od Bele Crkve, tj. od jezera. Tri km od kanala Dunav - Tisa - Dunav. 3km od Dunava a svega 20m od ogradjenog lovista. Nalazi se samo 300m od glavnog puta u samom srcu borove sume. Vikendica je legalizovana i ima trofaznu struju.granica sa rumunijom je na 15 km a postoji i trajekt koji prelazi Dunav i ide za Ram i Golubac.
Od Panceva je udaljen 65 km i ide se uglavnom preko Kovina a ima i drugih alternativnih pravaca preko Pescare ili Vladimirovca kao i preko Dolova. U blizini se nalazi i najvece mrestiliste ribe koje je spojeno sa kanalom i sa Dunavom koje se zove Djurica.
Kontakt Nedeljko
Telefon: 063508719
E- mail. nedeljko.jaredic@gmail.com




Reklame