Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Колиба за смештај- Водице/Златибор

Радојко Јечменица
Cajetina

Svi oglasi korisnika (4) Pošalji privatnu poruku
40 eur

Колиба се налази на Водицама, 10км од центра Златибора, на 50м од главне магистрале ка Црногорском приморју. Саграђена је на два спрата, површине 70м2, и намењена је смештају 4-6 особа.
Први спрат: дневни боравак са трпезаријом, угаона гарнитура која се може расклапати по потреби, камин, кухиња и купатио са туш-кабином.
Други спрат: две собе са по два лежаја. У собама се налазе електрични радијатори којима се исте греју у зимском периоду.
Колиба се налази на једном брдаштецу, окружена је велелепном боровом шумом, а изнад ње се пружају брда. На 200м одаљености од Колибе, протиче планинска река, Рзав, која представља рај за све љубитеље пецања, боравка крај реке и роштиљања. У близини Колибе, на 7 км удаљености, се налази најлепше златиборско купалиште, “Бошкова вода”, где гости могу уживати током летњих дана. У оближњем селу, Гостиљу, се налазе фантастични “Гостиљски водопад”, једно од омиљених излетишта овог краја.
У близини се налази продавница и неколико угоститељских објеката попут кафића, ресторана и кафана, где гости могу да уживају у специјалитетима домаће кухиње, као што су: пршута, комплет лепиња и јагњеће печење.
Боравак у нашој Колиби пружа одличне услове за рекреативно бављење спортом јер се на 100м удаљености налази модеран спортски комплекс са теренима за фудбал, кошарку, тенис и другим садржајима намењеним деци попут љуљашки, клацкалица и др.
Речју, ово је истинска оаза мира, нетакнуте природе и чистог ваздуха.
Стога, ДОБРО ДОШЛИ!!!
за више слика видети сајт: www.zlatibor.org/koliba-vodice/
Контакт: 064 148 66 85-Милена; email: ivanjecak@gmail.com
064 836 74 35- Радојко






Reklame