Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Lago genesis uložak rezervoara protiv krađe goriva

100 din

Lago Genesis
uložak rezervoara protiv krađe goriva

Imate problem sa krađom goriva? Naš partner, Italijanska kompanija Lago Genesis ima za vas rešenje koje je trenutno bez konkurencije na tržištu.
Naime, radi se o sigurnosnom ulošku izrađenom od dural aluminijuma koji je najpouzdaniji zaštitnik vašeg rezervoara. Dokaz za to jesu brojna priznanja i sertifikati koje je kompanija Lago Genesis dobila.
Lago Genesis sigurnosni uložak kompatibilan je sa 90% rezervoara te, uglavnom, nije potrebno menjati originalni poklopac rezervoara. Moguće ga je ugraditi na rezervoare kamiona, autobusa, građevinskih mašina itd... Lago Genesis uložak ugrađuje se u rezervoare veoma brzo bez ikakve mehaničke intervencije pomoću specijalnog sistema sa duplim prstenom sa klik spojkom. Ne zahteva nikakvno dodatno učvršćivanje poput šrafljenja, zakivanja, lepljenja i slično, a može ga demontirati samo neovlašćeni serviser specijalnim sistemom otključavanja. Važno je napomenuti da ovaj uređaj ne remeti punjenje rezervoara (120l/min), sprečava povrat goriva i ne dozvoljava iskakanje pištolja za punjenje.
Uz Lago Genesis uložak instalira se i ZIPPER poklopac koji garantuje da je rezervoar uvek zatvoren. Ukoliko se poveže sa GPS uređajem za praćenje vozila, poklopac je u stanju da obavesti o svakom otvaranju, zatvaranju i neovlašćenom rukovanju rezervoarom. Kombinacijom ova dva proizvoda dobija se sistem kompletne zaštite rezervoara i njegovog sadržaja kao i mogućnost dobijanja informacije u koje vreme i na kom mestu je došlo do neovlašćenog istakanja goriva.

www.ulozakzarezervoar.com
www.sto.co.rs
tel: 064/44-33-297




Reklame