Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Bnm pulsing magnet tvrda prostirka

Cena dogovor

Pulsing Magnet prostirka leči sve bolesti i sprečava da dobijet bilo koju bolest 100 % provereno i dokazana sa strane stručnjaka.

Jača regeneraciju organizma .
Stimuliše formiranje koštenih i vezivnih tkiva.
Pomaže u ublažavanju .
upala.
bolove, koji prate razne zdravstvene probleme.
Poboljšava osnovno duševno i telesno stanje čoveka.
Blagotvorno djestvo ima u slučaju poremećaja u spavanju.
I još mnogo toga a što je najbitnije regeneriše totalno vaš Organizam.

Stimuliše formiranje novih krvnih sudova : na taj način pomaže kod problema koji nastaju kao komplikacija šećerne bolesti usled neodgovarajućeg protoka krvi ( pogoršavanje vida , retinopathia , neuropathia , glaukom , čirevi i tako dalje .

Znači ko god bude koristio ovaj Magnetni aparat po upustvu koji je isto priložen na više jezika uključujuči naš jezik ja vam garantujem da neće vam trebati lekari nikad više zaboravite na to sve vaše bolesti i tegobe će nestati za kratko vreme . Zdrave osobe takodjer mogu da koriste ovaj aparat da bi sprečili da dobe bilo kakvu bolest .

NAPOMENA JAKO JE BITNO DA PRIJE I POSLE TERAPIJE POPIJETE ČASU VODE NE SOK NITI BILO ŠTA DRUGO I NEMOJ TE PUŠITI PRIJE TERAPIJE JEL VAM SUŽAVA KRVNE SUDOVE OVO ZRAČENJE MAGNETOM OK.

Za više informacije nazovite me na broj 535700 ili 0621492853
Inače ovaj produkt košta preko 1200 eura korišćen je vrlo malo
ja ga prodajem za 950. 00 Eura ja mislim da ništa nije skupo za vaše zdravlje jel sam u pravu a možemo i po dogovoru nije problem .




Reklame