Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Potrebni saradnici za prodaju-mogucnost odlicne zarade

Cena dogovor

Vaše je samo da reklamirate naše komade iz Second handy shopa i pronalazite kupce za iste. Da li ćete ih pronalaziti u svom komšiluku ili društvu, preko društvenih mreža i stranica ili štampajući flajere i deleći ih po gradu, to je vaše. Od svakog prodatoh komada zaradite 200 din. Za samo 5 prodatih stvarčica zaradite 1000 din. Ako ste spretni u nalaženju kupaca imaćete odličnu zaradu. Neki čak dnevno nađu 7-10 kupaca i zarade i do 1500-2000 din svakog dana. Potreban nam je što veći broj saradnika.
Sarađujemo tako što vam mi pošaljamo slike naših komada sa opisom i cenom, a na vama je nađete kupce, prosledite nam njegove podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona), mi pošaljemo robu kurirskom službom, i kada kupac preuzme paket i nama stigne novac, vama odvajamo 200 din po svakom proizvodu. Šaljemo vam novac na žiro račun ili postnetom, odmah, ili kada sakupite 1000 din, kako vama odgovara.
Zainteresovani koji žele da rade sa nama neka pošalju poruku na viber, a mi ćemo vas odmah kontaktirati i počinjemo sa radom.
Unapred se radujemo saradnji
Br. mob. viber- 063 151 16 76


Reklame