Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Издајем собе за Нову год. на Водицама/Златибор

Радојко Јечменица
Cajetina

Svi oglasi korisnika (4) Pošalji privatnu poruku
15 eur

Издају се за Нову годину “Собе Новка” на Водицама, 10км од центра Златибора, на 50м од главне магистрале ка Црногорском приморју. У понуди се налазe jeдна трокреветна и једна двокреветна соба док је купатило заједничко. Собе су идеалне за веће друштво(4-5 особа) које је одлучило да заједнички слави новогодишње празнике. Собе се издају на минимум три ноћења.

“Собе Новка” располажу специјално адаптираним летњиковцем, саграђеним и опремљеним у аутентичном планинском стилу, где гости могу прославити најлуђу ноћ и проводити време у дружењу и гледању телевизијског програма. Гостима стоји на располагању цео летњиковац, а исти се греје фуруном на дрва што гарантује пријатне тренутке у романтичној атмосфери.

Близина центра Златибора, који је само на 7-8 мин. вожње, додатно доприноси атрактивности овога смештаја, а гостима омогућује да узму учешће у традиционално феноменалном новогодишњем концерту.

“Собе Новка” се налазе на једном брдаштецу, окружене су велелепном боровом шумом, а изнад њих се пружају брда. На 100м одаљености, протиче планинска река, Рзав, која представља рај за све љубитеље пецања, боравка крај реке и роштиљања. У оближњем селу, Гостиљу, се налазе фантастични “Гостиљски водопад”, једно од омиљених излетишта овог краја.

У непосредној близини се налази продавница и неколико угоститељских објеката попут кафића, ресторана и кафана, где гости могу да уживају у специјалитетима домаће кухиње, као што су: пршута, комплет лепиња и јагњеће печење.

Проведите најлуђу ноћ на Водицама!
ПОСЕТИТЕ “СОБЕ НОВКА”!




Reklame