Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem vikendicu Sremski karlovci

Sanja Rafajlovic
Sremski karlovci

Svi oglasi korisnika (4) Pošalji privatnu poruku
29000 eur

     Površina nekretnine 50 m2      Površina placa 22 ara

Sremski Karlovci,Fruska gora

Vikendica na Fruškoj gori sa organskim voćnjakom i zemljom na 22 ara je ponuda Real House nekretnina koja svakako budućeg kupca i pravog zaljubljenik života u prirodu ne može ostati ravnodušnim.
Mesto na kome se nalazi, ravan plac sa organskom zemljom sa puno voća kao i njegova veličina glavni su aduti za prodaju ove vikendice.
Vikendica na Fruškoj gori nalazi se na Banstolu o opštini Sremski Karlovci na oko 200m od magistralnog puta NS-BG, na dvadesetak kilometara od Novog Sada i 5km od Sremskih Karlovaca.. Sam položaj vikendice je takav da dopušta dostupnost nekretnini svih 365 dana u godini jer je prilazni put asfaltiran i sa pravom se može reći da je neko može posmatrati kao lokaciju za život.
Vikendica na Banstolu je površine 50 m2 i sastoji se od jedne velike sobe, kuhinje, kupatila, trpezarije, terase i dve podrumske prostorije. Objekat nije veliki ali može da zodovolji potrebe za boravkom na Fruškoj gori.
Plac na kome je vikendica je površine 2186 m2, potpuno ravan i ograđen u obliku ćiriličnog slova G, sa izlazom na dve ulice.
U pitanju je organska zemlja sa oko 50 voćaka (šljive, kruške, jabuke, lešnik, badem, mušmule, mmokva, orasi i ivinova loza). Sve voće je neprskano i posebna je vrednost ove nekretnine.
Ono što je takođe čini posebnom su breze, borovi i ukrasno rastinje koji daju poseban pečat vikendici. Na placu se nalazi pomoćna prostorija za odlaganje alata i zidani roštilj kao veoma bitan detalj ovakve nekretnine.
Vikendica ima tehničku vodu i struju, grejanje je na čvrsto gorivo, a asfaltim putem se dolazi do placa.
Ako kupujete vikendicu da bi se kvalitetno odmorili od gradske svakodnevice na čistom Fruškogorskom vazduhu, da dobar deo godine zamenite boravkom u prirodi, da imate organsko voće i povrće i da uživate u blagodetima koje ova vikendica i sama lokacija pružaju, onda je ova vikendica na Banstolu pravi izbor.
Za sve detelja u vezi prodaje vikendice kontaktirajte:
Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.




Reklame