Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Microsilver plus pasta za zube

Cena dogovor

Sadrži čestice čistog srebra i apatit.

Eleminiše loš zadah koji je posledica razvoja mikroorganizma izmedju zuba i na jeziku. Prevencija od paradentoze i Mineral Hydroxylapatit u
popravljanju oštećene gleđi. Uklanja naslage kamenca i ojačava zubnu gleđ. Nesadrži konzervanse veštačke boje i arome.

Pasta je bezopasna za decu

SREBRO je prirodni antibakterijski mineral. Pored bakterija eliminiše zubni plak(kamenac) i gljivice ostavljajući zaštitni sloj na zubima. Nanočestice srebra pružaju dugotrajnu zaštitu od bakterija, koje uzrokuju karies i neugodan zadah.

APATIT pripada fosfatnoj grupi minerala i dragog kamenja. Reč je o fosfatu kalcijuma koji sadrži atome hlora, vodonika i kiseonika tako da služi i kao blagi ibeljivač zuba. On je jedan od gradivnih minerala kosti i zuba ali i drugih telesnih tkiva.

HYDROXYAPATITE održava čvrstoću desnih i na taj načinsprečava njihovo povlačenje tj. paradentozu. Takođe popunjava sitne neravnine i pukotine na zubnoj gleđi i time sprečava nastanak karijesa.

LR kombinacija aktivnih sastojaka ima trostruko dejstvo:

antibakterijski
reguliše
stabilizuje

Profesionalna nega zuba kod kuće i na putu

Ljudska usna duplja je savršeno stanište za veliki broj bakterija (mikro-organizama). Nastanjuju se na zubima, jeziku i u usnoj duplji. Uzrokuju karijes, loš zadah i paradentozu. Aktivni sastojak MICROSILVER je naturalno i nežno rešenje za smanjenje broja ovih bakterija. Sa pastom za zube, LR nudi savršeno harmonizovanu stalnu zaštitu za zdravlje zuba i desni.

PREPORUKA

2x dnevno 2 minuta pranja i nakon večernjeg pranja namazati pastu na desne u tankom sloju (ne ispirati).

POTVRDJENO

Efikasnost potvrđena na Dermatest-u:
90% ispitanika potvrdilo je da su desni smirenije




Reklame