Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Kafa brazil - najbolja na srpskom tržištu

120 din

Kafa Brazil je ponos na našem srpskom tržištu jer ima najbolji miris i ukus,a razlog toga je jer potiče od prve klase zrna koji stižu direktno iz najbolji brazilski plantaža,zato je ona sa vama već 25 godina.
Trgovina Mileva na gradskoj pijaci u Rumi na zanatskoj tezgi broj 22 vrši veliku AKCIJU brazil kafe gde se 100 grama prodaje SAMO za 120 dinara.
Zašto vam od srca preporučujem da pijete kafu brazil ?
Slučajno sam prolazijo pored jednog kafica kada su u njega ulazila dva čoveka,a jedan od njih je rekao ovom drugom,sada će mo naručiti da popijemo dve kafe jer se u ovom kafiću pravi najbolja kafa u gradu.Ušao sam posle njih da i ja naručim da popijem tu najbolju kafu u gradu,nisam seo za sto već sam seo uz šank nebili video recepturu kako to konobarica kuva to jest pravi najbolja kafa u gradu.Procedura pravljenja kafe je bila običajena ali sam zato video preko ambalaže da se kafa pravi isključivo sa brazil kafom,pa sam zato prvi put u mome životu popijo najbolju kafu i to sa daleko najboljim mirisom i ukusom.

Takođe svi građani u Srbiji mogu kod nas da kupe brazil kafu koju šaljemo brzom poštom i to na adresu prebivališta kupca.
Svi kupci u srbiji koji preko telefona naruče 1,5 kilograma kafe brazil(15 kesa od 100 grama) i više dobijaju besplatan transport te kafe do njihovog mesta prebivališta,ali pre toga moraju u pošti bez provizije da plate kafu na naš račun
Porudžbine na telefon 064/1263103

Više informacija: http://kupiprodaj.rs/slatkiši-i-prehrana/kafa-brazil-najbolja-na-srpskom-tržištu.html




Reklame