Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Reishi complex sa zelenim čajem, đumbirom,propolisom,šitakom

700 din

Ganoderma lucidum je opšte prihvaćena kao vrhunska medicinska gljiva. Japanski naziv ove gljive je Reishi, kineski je Lin-zhi a kod nas je popularna pod imenom Hrastova sjajnica. Koristi se kod lečenja alergija, astme, kod bakterijskih i virusnih infekcija, kao pomoćno sredstvo u lečejnu raznih tumora, za snižavanje holesterola i krvnog pritiska i opšte jačanje imuniteta.
Aktivni sastojci:
- ganoderične kiseline A, B, C, D (triterpeni) i oleinska kiselina inhibiraju oslobađanje histamina (antialergijsko delovanje);
- alkaloidi i polisaharidi deluju kardiotonično;
- glikoprotein deluje kao inhibitor tumora;
- razni polisaharidi (beta-D-glukan, GL-1, FA, FI, FI-1a) imaju imunostimulativno i antitumorno dejstvo;
- polisaharid beta-D-glukan D-6 povećava sintezu proteina i metabolizam nukleinskih kiselina;
- protein Ling-Zhi-8 ima širok antialergijski spektar i deluje kao imunomodulator;
- steroid ganodosteron i triterpeni R i S deuju antihepatotoksično;
- triterpeni B, D, F, H, K, S, Y i triterpen ganodermadiol deluju na sniženje krvnog pritiska;
- triterpen ganodermička kiselina deluje kao inhibitor sinteze holesterola.
Predstavljamo Vam četiri preparata koja su nastala na bazi ove neverovatne gljive:
1. Reishi Complex sa zelenim čajem
2. Reishi Complex sa đumbirom
3. Reishi Complex sa propolisom
4. Reishi Complex sa šitake gljivom
Sva četiri preparata se, generalno, koriste za jačanje imuniteta i kao prevencija mnogih bolesti.
Reishi Complex sa zelenim čajem se preporučuje, kao pomoćno lekovito sredstvo, osobama kod kojih je dijagnosticiran neki oblik tumora. Zeleni čaj deluje sinergijski sa gljivom i pojačava antioksidativno i antitumorno dejstvo elemenata gljive.
Reishi Complex sa đumbirom deluje, osim na jačanje imuniteta, antiupalno, smanjuje mučninu, otoke, grčeve i bolove i kao takav se preporučuje, kao pomoćno lekovito sredstvo, osobama koje su pod hemoterapijom ili radioterapijom jer smanjuje nus-pojave koje nastaju ovim terapijama.
Reishi Complex sa propolisom deluje pre svega antibakterijski i antigljivično. Uspešno deluje na streptokoke, bacile, salmonelu kao i na kandidu. Propolis deluje sinergijski sa gljivom i pojačava njegovo antibakterijsko i antivirusno dejstvo.
Reishi Complex sa šitake gljivom je jedan fenomenalni fungi mix sastavljen od dve top medicinske gljive. Prema tradicionalnoj japanskoj i kineskoj medicini ove gljive značajno povećavaju snagu i vitalnost organizma i omogućavaju telu da se bolje odbrani od velikog broja organskih poremećaja. Antitumorne materije kod njih deluju pre svega pokretanjem mnogih imunobioloških promena u živom organizmu „domaćina".
Naši proizvodi su jedinstveni na području Srbije a i čitavog regiona Balkana. Više informacija o njima i njihovom dejstvu, možete dobiti na našem portalu www.supernatura.rs ili na telefon/viber +381.63.421.946.




Reklame