Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Snimanje video kamerom

Cena dogovor

Polu-profesionalno i profesionalno snimanje video kamerom svih vrsta svečanosti, svadbi, krštenja, rođendana, slavlja i veselja, ispraćaja u vojsku?, vrtić, školu, fakultet, na robiju, zatim snimanje spotova ili video prezentacija za pojedince i firme, i tako dalje. Snimanje video kamerom (jedna, dve ili tri kamere, HD ili FullHD) i fotografisanje po želji, zatim montaža snimaka i fotografija po želji, dodavanje specijalnih efekata na video snimke, retuširanje fotografija i ulepšavanje, dekorisanje, stavljanje ramova i okvira i tako dalje.

Snimanje svih vaših svečanosti HD kamerom (Full HD) i usluge fotografisanja.

Snimanje digitalnom kamerom reklama, promo spotova za vaše sajtove, svih vaših svečanosti i drugih događaja. Moguća kraća snimanja i snimanja izvan Novog Sada.

Snimanje kamerom

Na raspolaganju vam stoji više kamera kao i tim koji može da odgovori svim vašim željama. Moguće sinhrono simanje uz direktnu TV projekciju.

Foto video studio vam nudi profesionalno snimanje najsavremenijom HD tehnologijom. Na raspolaganju vam stoji više kamera kao i tim koji može da odgovori vašim najzahtevnijim željama. Po želji moguće je i sinhrono simanje uz direktnu projekciju na LED TV ekranima ili HD projektorom.

Takođe danas je vrlo popularno snimanje iz vazduha

Posebni kadrovi se dobijaju korišćenjem krana i stedija

Deo našeg tima su i visoko profesiomalni montažeri, koji sav snimljeni maretijal brižljivo obrađuju i daju mu finalnu notu.

Telefon: 064/9595838
E-Mail: marko.lilic@yahoo.com




Reklame