Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem kucu Novi sad

125000 eur

Useljiva      Površina nekretnine 400 m2      Površina placa 40000 ara

Park Prirode Jegrička - Temerin

Prodajem salaš na obali Jegričke sa 7 jutara zemlje (40000 m2).
Nalazi se na izlazu Temerina prema Bečeju, na oko 4 km od glavnog puta.
U blizini salaša se nalazi temerinsko izletište.

Kuća je izgrađena 1989 godine, a ostali objekti nešto kasnije, tako da se radi o relativno novijoj gradnji. Ukupna površina objekata je oko 400m2 (kuća 96m2). Salaš je u mom punom vlasništvu, ucrtan je u zemljišne knjige i nije ni pod kakvim teretom. Ceo lokalitet ima status „ Parka prirode“ i jedinstven je po svojoj lepoti i bogatstvu barske flore i faune.

Činjenica da je svih 7 jutara ograđeno zaštitnom ogradom protiv divljači i da je voda iz Jegričke izuzetno pogodna za navodnjavanje, čini ovo zemljište idealnim za bavljenje povrtarstvom ili hortikulturom. Investitorima ovo mesto može biti interesantno kao ugostiteljsko-turističkčka lokacija vezana za lov ili ribolov. Postoji mogućnost višegodišnjeg iznajmljivanja rukavca Jegričke na kome se nalazi salaš (oko 3ha vodene površine) u cilju osnivanja ribnjaka i to za simboličnu nadoknadu. Voda je bogata različitim vrstama ribe, a prisustvo linjaka dovoljno govori o njenoj čistoći.

Trenutno se na zemljištu nalazi 5 jutara lucerke i 2 jutra vrhunskih konzumnih višanja. Poljski put u dužini od oko 3km uredno održava poljoprivredna kompanija koja obrađuje svoje zemljište u blizini, a u najavi je i asfaltiranje puta i dovođenje struje. Neposredno pored opisanog imanja, posedujem još dva jutra zemlje koja takođe mogu biti predmet prodaje po ceni od 10000€ po jutru. Ova dva jutra direktno izlaze na put prema temerinskom izletištu.

Salaš je otvoren za razgledanje svakog dana.

Udaljenost od Novog Sada: 20 km

GPS lokacija: 45.4470,19.9782

Mogućnost plaćanja na 5 godišnjih rata uz minimalnu kamatu




Reklame