Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Restoran bela vila

Cena dogovor

Restoran Bela Vila

Restoran Bela Vila
Pravo mesto susreta prijatelja,porodice,poslovnih partnera.Provereno kulinarsko umece sa raznovrsnom ponudom specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje uz sirok izbor domacih i stranih pica,pouzdana usluga i toplo gostoprimstvo ocekuju Vas u restoranu Bela Vila u Svetosavskoj 178a.
Do sada su nam brojni pojedinci,firme i organizacije ukazali poverenje koje nije bilo lako zasluziti.Uz posvecenost i razumevanje potreba klijenata,u tome smo uspeli. Posebno smo ponosni na cinjenicu da vec 25 godina sa nama rado delite Vase nezaborane trenutke,te smo , zahvaljujuci vasem ukazanom poverenju,postal i ostali nezaobilazno mesto za vasa slavlja-svadbe,mature,rodjendane,krstenja. Rezervisanjem naseg prostora,nas tim ce kompletnu organizaciju dogadjaja preuzeti na sebe.
Prepustate je pravim rukama ,jer zahaljujuci dugogodisnjem iskustvu ,ne dozvoljavamo klijentu da pogresi.
Restoran obuhvata vise sala i basta,pa je ugodan i za organizovanje seminara,edukacija i drugih poslovnih okupljanja.U nasoj ponudi su i usluge smestaja (sobe su opremljene kupatilom sa tus kabinom,klima uredjajem,kablovskom televizijom).
Vise informacija mozete pogledati I na : https://belavila.rs/
Za sve informacije I rezervacije : 0230/434354 ; 0230/431325 ; 065/8080976

0230434354




Reklame