Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Restoran nacionalne kuhinje sa konacistem kraljica

Cena dogovor

Restoran nacionalne kuhinje sa konacistem Kraljica
Vila KRALJICA je projektovana i zamišljena kao mesto za odmor i boravak kako porodičnih gostiju, tako i poslovnih ljudi, bilo da su korisnici usluge boravka ili usluge našeg internacionalnog restorana. Apartmani su opremljeni: udobnim ležajevima, komfornim kupatilom, klima uređajem, CA TV-om, internet konekcijom...
Dobrodošli u Vrnjačku Banju - kraljicu banjskog turizma i obavezno nas posetite!

Restoran Kraljica se nalazi u centru Vrnjačke Banje u Nemanjinoj ulici. Ovde možete probati specijalitete domaće odnosno nacionale i internacionalne kuhinje. Kvalitet ponude je na izuzetnom nivou a profesionalnost osoblja zasigurno ćete primetiti. Ovaj restoran pružiće vam kompletan užitak a tokom letnjeg perioda posebno ćete uživati u terasi restorana Kraljica. Izuzetni odabir između internacionalnih jela i domaće kuhinje po meri je najprezižnijih ukusa.
Na meniju restorana možete naći: jela sa roštilja, jela po porudžbini, specijalitete italijanske kuhinje, sezonske I vansezonske salate, supe i čorbe, kao i poslastice poput sladoled kupova i voćnih salata. Vinska karta i karta pića obiluje bogatom ponudom vrhunskih domaćih i stranih vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka.
Restoran je kapaciteta do 100 mesta i idealan je za organizovane turističke grupe ili goste na proputovanju.
Restoran Kraljica organizuje ručkove za ekskurzije i maturske svečanosti.
Vise informacija na :http://www.kraljica.co.rs/restoran/
Dodjite ,cekamo Vas!
Kontakt tel: 036/611565 ; 063/7773540




Reklame