Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Digitalni zaper

10000 din

Zaper je pomoćno sredstvo koje se bazira na principu oporavka organizma biofrenkvencijama. Uz pomoć elektriciteta Zaper potpomaže oporavak kod akutnih i hroničnih oboljenja, a znatno umanjuje i potrebu za uzimanjem lekova.
Dr Hilda Clark, biofizičar i fiziolog, predstavila je jednu revolucionarnu hipotezu o nastanku bolesti i načinu njihovog sprečavanja.
Nakon više od dvadeset godina samostalnog istraživanja i preko 20.000 pacijenata dr Clark je otkrila da su paraziti uzrok mnogih lakših, pa i najtežih oboljenja. Paraziti danas egzistiraju u ljudima u svim razvojnim stadijumima, ali zvanična medicina iz raznih razloga to nije konstatovala.
Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista itd, u našim telima, podupiru teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i mnogim drugim produktima modernog života.
Dr Clark je pronašla na kojim frenkventnim opsezima osciluju pojedini organizmi. Reč je o bioradijacijama koje poseduje svaki živi organizam. Istraživanja su bazirana na osnovu ranijih radova na tom polju- dr Rajfa, Nikole Tesle, Lakovskog i drugih..
Zaper stvara signal četvrtastog talasnog oblika sa velikim brojem oscilacija. Tim signalom se vrši oštećenje parazita, bakterija i virusa u organizmu, a da se pritom ni na koji način ne utiče na ljudske ćelije. Frenkvencija zapera je od 1hz do 250Khz , dok je napon 9v.
Hronična parazitska infekcija dovodi imunološki sistem pod izuzetan pritisak, pa samim tim i do slabljenja. Slabljenjem imunološkog sistema naša tela postaju podložna infekcijama. U ovom vremenu, više nego ikada, izloženi smo virusima. Kao i bakterije, virusi se prilagođavaju velikom brzinom, a mnogi su imuni na antibiotike i druge mere sa kojim se borimo protiv njih. Zaperom se u znatnoj meri rasterećuje imunološki sistem čoveka.
Prema iskustvima svetskih lekara, ovom metodom je postignuto poboljšanje kod sledećih oboljenja:
-različite vrste raka i leukemije
- hronične migrene, sindroma hroničnog umora
- reume, hipertonije,hepatitisa, aids
- oboljenja bubrega, zeludca i creva, colitis
- salmonella, sigela, trihina….
- kandida, eserihija koli….
- oboljenja jetre i zuci, parkinsonove bolesti
- nervnih bolesti, depresije
- alergije, multiple skleroze, dijabetesa
- astme,gripe i prehlade
Potpomaže oporavku kod akutnih i hroničnih oboljenja, a znatno umanjuje potrebu za uzimanjem lekova.
Osim sto zaper uništava parazite, viruse i bakterije u organizmu, njegovom primenom se poboljšava stanje organa, odnosno vrši se harmonizacija organa i jača imunološki sistem.

KARAKTERISTIKE

Zaper aparat sadrži:
kutiju sa dve bakarne diode
digitalni stakleni displej za menjanje intenziteta frekvencija
intezitet frekvencije od 1hz do 250Khz
napon struje od 9v
adapter za struju

UPOTREBA
Prilikom korišćenja aparata držimo bakarne elektrode u rukama, svaka elektroda u jednoj ruci.
Trajanje tretmana je tri puta 7 minuta jednom dnevno, sa međupauzama od 15 minuta.(7+15+7+15+7)
Duže korišćenje od ovog je naravno potpuno neškodljivo i može se primenjivati ako korisnik oseća da mu prija.
Zaper aparat se koristi kao pomoćno sredstvo.
Ne preporučuje se upotreba Zaper aparata trudnicama i osobama sa ugrađenim pejsmekerom.




Reklame