Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Emg (elektromagnetni generator)

7000 din

Za stil života savremenog čoveka karakterističan je sve izraženiji uticaj opasne i štetne okoline, čije su posledice česti poremećaji psihofizičke ravnoteže, što dovodi do promena tkiva i celog organizma. Oboljenja prouzrokovana na taj način vode u nekontrolisano uzimanje lekova, kao što su analgetici, trankvilizatori isl. Uzimanje takvih lekova često prouzrokuje zavisnost od njih. Sporedni efekat neprekidnog uzimanja lekova manifestuje se kroz oboljenja raznih organa (bubrezi, jetra) pa je zbog toga interes bolesnika i lekara za elektromagnetski način lečenja sve veći.
Iskustva lečenja elektromagnetnim poljem objedinio je 1986. godine fizičar Kraus u Minhenu, u saradnji sa hirurgom dr.Lehnerom. On je dokumentovao 642 slučaja pseudoartroze, u kojima je zabeleženo bitno poboljšanje ili čak potpuno izlečenje. Odavno je već poznato da magnetno polje niskih frekvencija menja naboj žive ćelije i time povećava propusnost njene membrane. Time se poboljšavaju uslovi za transport neophodnih materija u ćeliju. Ovo polje omogućava bolje prodiranje lekova u ćelije i na taj način povećava efekat lećenja i do 50 %, što dalje doprinosi smanjenju doza propisanih lekova.
Svojim direktnim i refleksnim dejstvima na centralni nervni sistem EM polje reguliše rad endokrinih žlezda i povećava imunitet organizma i snagu njegove odbrane od infekcija. Osim toga, ispitivanja zadnjih nekoliko godina potvrdila su da pulsirajuće niskofrekventno magnetno polje otvara široke mogućnosti terapije.
Za terapeutski efekat aparata odlučujuća je proizvodnja ravnomerno i strogo pravilno pulsirajućeg EM polja. Najsavremeniji EMG aparati su laki i prigodni za nošenje.

KARAKTERISTIKE
Za terapeutski efekat aparata odlučujuća je proizvodnja ravnomerno i strogo pravilno pulsirajućeg EM polja. Najsavremeniji EMG aparati su laki i prigodni za nošenje.

EMG aparat poseduje:
kompaktno pakovanje
intenzitet frekvencije od 7Hz do 16Hz
aparat ne proizvodi audio indikacije, što je podobno za potrebno opuštanje pri terapiji


KORIŠĆENJE
Aparat najbolje deluje ako je sonda prislonjena na željeno mesto, ali aparat je korisan i ako sonda nije u direktnom kontaktu sa telom. Povećanjem udaljenosti smanjuje se terapeutsko dejstvo i prestaje kada je aparat udaljen od tela desetak centimetara. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, aparat stavite ispod jastuka. Dok čitate ili se odmarate, EMG radi svoje.
Iako pri upotrebi aparata nisu primećene nikakve štetne pojave, dobro je ograničiti vreme na 15 minuta dnevno ako se sonda pri korišćenju naslanja na telo. Ukoliko se koristite na udaljenosti, tretman može biti i malo duži.


PREPORUČENE FREKVENCIJE

CRVENA- (7-8HZ) protiv infekcija, upale prostate, nervoze, tahikardije, žiganja u predelu srca, nesanice, osetljivosti na promene vremena, noćnog mokrenja u krevetu, klimakteričnih tegoba, stresnog stanja, anksioznosti
PLAVA- (7,8HZ) NOĆNA za sve tegobe
ŽUTA- (10HZ) protiv nervoze, nesanice, visog krvnog pritiska, umora, vrtoglavice, kožnih alergija, za lečenje rana, gnojnih čireva, smanjenje bolova, natečenosti različitog porekla, astme, bronhitisa, glavobolje, uključujući migrensku, bolova u trbuhu
ZELENA- (12HZ) protiv bolova od ožiljaka, bolova na promenu vremena, bolnih menstruacija, smetnji u arterijskom i venskom krvotoku, smetnji u limfnom protoku
TIRKIZNA-(15-16HZ) protiv reume, reumatskog artritisa, lumbaga, išijasa, bolova u vratu, ramenima, nadlaktici i laktu, bolova u medjurebarnim mišićima, bolova u vratnom delu kičme, fantomskih bolova, sportskih povreda, fraktura, za opštu stabilizaciju organizma.
Gde se ponavljaju preporuke za lečenje, koristiti frekvencije po subjektivnom osećaju.




Reklame