Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Najbolji ic 940nm za snajper night vision noćna optika x76

6000 din

Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni IC-X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; X76-A(855-860nm), X76-B(940nm), X76-C, X76-D(915nm), E(980nm) i F(1080nm).

- IC-X76 su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno su postali najsnažniji na svetu.

- Ovaj IC-X76 (940nm) je najsnažniji od svih ostalih 940nm koje postoje na svetu.
-Ovi IC-X76 su manje vidljivi za životinje od svih ostalih IC (sa ovom frekvencijom) i najsnažniji su iluminatori od svih ostalih 940nm koje postoje. Daleko su jači i bolji od skoro svih fabričkih, veoma skupljih iluminatora, da ne pominjem kineske lampe itd. Koji god biste kupili, treba znati da ovaj IC-X76 pobeđuje.

- Za 48 meseci prodato preko 1300 komada ovih X76 u našem regionu i slobodno mogu reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđen sam da ćete biti takodje i vi. To su veoma jeftini a najbolji IC pojačivači.

P. S. Hiljaditi (1000) komplet IC-X76 (850nm) prodat je streljačkom klubu TROFEJ iz Zemuna. Rešili smo ovaj paket da im poklonimo besplatno kao i PTT troškove. U zdravlju da koriste!

- Vaš noćni uređaj (pretpostavljam) već ima ugrađen fabrički IC, ali je uočljiv za životinje i dosta slabo se vidi. Zato svi kupuju ovaj IC-X76, jer osvetljava toliko jako da je kao reflektor, a pri tom je nevidljiv za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako ga koristite u normalnim uslovima, zaboravićete na punjenje baterije, jer u njemu je samsung baterija velike snage sa dvostrukom zaštitom.


- Prednost IC X76(B): (930-940nm) je što ima veoma visoku frekvenciju, neprimetan za životinje pa se slabije vidi od 850nm zbog ove visoke frekvencije. X76-(B): (940nm) smatraju lovci da osvetljava 100-300m. (zavisi samo od vaše optike) što ga čini najjačim iluminatorom sa ovom visokom frekvencijom 940nm od svih ostalih. Ako imate dobru optiku i ne lovite na velikim daljinama onda za vas je najbolji ovaj X76 (B). jer je skroz nevidljivi za životinje. Slobodno možete sa ovim IC da idete na apsolutno sve životinje kao i na vukove a da vas ne primete. Kompatibilan je sa noćnim digitalnim uređajima i malo novijim noćnim optikama. Njegova frekvencija je nevidljiva i možete slobodno i na vukove da idete i na sve predatore sa ovim IC-X76.


- Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovaj iluminator je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po vodi, kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -25C. Na neki način mogu reći da je neuništiv sa najboljim kvalitetom.


- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan nosač za pušku, uputstvo, magnet za frižider, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garanciju od 30 dana.

Ceo komplet samo 6000din.
U zdravlju da koristite!




Reklame