Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Tennis trainer - loptica sa rastegljivim kanapom - akcija

999 din

Tenis Trener je fantastična sportska igračka koja Vam omogućava da besplatno igrate tenis do mile volje. Možete samostalno da trenirate i izvodite najzahtevnije udarce onoliko koliko Vi mislite da je dovoljno. Igranje tenisa sa tenis trenerom je jako zabavno i zarazno, pa ga toplo preporučujemo i juniorima i seniorima. Njegovo postolje je posuda u obliku diska koji se puni vodom ili peskom i sluzi kao teg. Loptica i teg su povezani elastičnim kanapom koji se rasteže dovoljno da steknete utisak kao da ste na pravom teniskom terenu. Tenis trener je odličan i za osobe koje zele da budu u vrhunskoj formi, a vec nakon prvog sata igranja osetićete blagu upalu misica.


Tennis Trainer je odlična stvar koju ćete platiti onoliko koliko košta jedan teniski termin od sat vremena, a igraćete se sa njim dovoljno dugo da savladate udarce i unapredite svoju tehniku. Odlična zabava po više nego povoljnoj ceni. Novo, fabricki zapakovano.



Nacin upotrebe:

1. Napunite postolje vodom ili peskom kako bi služilo kao teg.

2 Postavite posudu na ravnu povrsinu (beton, sljaka, parket, plocice)

3. Udaljite se od posude 2-3m i udarite lopticu. Udarac bi trebao da bude dovoljno jak kako bi loptica prešla nekoliko metara. Loptica koja je povezana sa elasticnim užetom udara o podlogu i vraća se igraču skoro istom udarnom putanjom koja zavisi od nacina i tehnike udarca.



------------------------------------------------------------------------------------------

- Saljemo brzom postom na teritoriji cele Srbije, isporuka za 1 dan.
- Postarina ide na teret kupca.
- Saljeno Aksom, Bexom i Post Expressom.
- Licno preuzimanje se vrsi u Beogradu na nasoj adresi.

Za slanje kurirskim sluzbama:
- posaljite mi u poruci ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Telefon za narucivanje: 065/22-99-750




Reklame