Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Kombuha čajna gljiva za napitak prirodni probiotik prirodno

200 din

Kombuha čajna gljiva za napitak prirodni probiotik prirodno

Medusomyces gisevii

Uz nju dobijate i napitka koliko god želite. Kombuhu imamo već 10 godina, hranjena je čajevima iz zdrave hrane i nikada nije preterivano sa šećerom. Kombuha treba da bude srazmerna simbioza kvasaca, gljivica, mikroorganizama i bakterija.

Dejstva: Pomaže u razvijanju crevne flore, jača imuni sistem, čisti toksine iz tela, reguliše metabolizam i probavu, snižava krvni pritisak, usporava propadanje creva i organa za varenje. Leči glavobolje, migrene, artritis, reumatizam, menstrualne tegobe i smetnje u menopauzi. Delotvorna je kod hemoroida, kamena u bub regu i žuči, visokog holesterola i triglicerida. Smanjuje telesnu težinu, deluje kao prirodni antibiotik, zateže bore, regeneriše kosu i otklanja celulit. Smiruje stres i alergije i odlična je za rane, posekotine i upale na koži. Ima antitumorno delovanje i čisti nas od teških metala.

Pogledajte i naše ostale oglase. Naše oblasti su fitoterapija ili lečenje lekovitim biljem, aromaterapija, domaći proizvodi, gajenje organskog semena, bilja, voća, povrća i pravljenje prirodnih preparata i bio stimulatora.

Šaljemo kurirskom službom po vašem izboru. Paket šaljemo istog ili prvog radnog dana.

Otvoreni smo za sva pitanja, pošaljite nam poruku ili nas pozovite i mi ćemo vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.




Reklame